POŠLO MU ZA RUKOM ONO ŠTO NIJE POPARI? Ova glumica je pričala da je Lazanski sa NJOM PREVARIO svoju suprugu! (FOTO)

Miroslav

Foto: printscreen/youtube

Miroslav Lazanski (69) vojni analitičar i komentator, a uskoro i ambasador Srbije u Moskvi često u medijima iznosi mišljenje o ratnoj opremi, diplomatama, saveznicima i protivnicima, a svoj privatni život uspeo je da sačuva od očiju javnosti.

Iako je neretko okružen brojnim lepoticama, Miroslav se oženio pre 30-ak godina, a tada je dobio i svog naslednika Aleksandra.

Poznato je da stalni član žirija za Miss Srbije ne koristi društvene mreže, ne možete ga videti ni da zasedne u nekoj kafani, a ne pojavljuje se ni na javnim događajima, retko ga možete sresti na ulicama glavnog grada, a i tada je obično sam.

FILIP VARAO TRUDNU PRIJU SA MANEKENKOM?! ALEKSANDRA ODLEPILA KAD JE SAZNALA: Znam gde provodiš noći, SINA NIKAD NEĆEŠ VIDETI!

Bračnu idilu je još devedestih htela da pokvari glumica Gordana Bjelica kada je na televiziji javno izgovorila da sa Lazanskim ima ćerku Teodoru koju on ne želi da prizna. Nakon dugogodišnje borbe da prizna dete, glumica je odlučila da presavije tabak i tuži Miroslava zbog utvrđivanja očinstva.

glumica

Foto: printscreen

Do danas nije poznato kakav je epilog ove priče.

Inače, Gordana je poznata po ulozi Bebe u seriji ” Srećni ljudi” gde je tumačila ulogu sekretarice ozloglašenog šefa Popare.

Ne skrivajući svoja osećanja prema njoj, Popara je u seriji često dovikivao: ” Mmmmm Beboooo….!” 

Podsećamo, na nedavno održanoj sednici u Vladi Srbije doneta je odluka  Miroslav Lazanski bude novi ambasador Srbije u Moskvi, a  na funkciji će zameniti dosadašnjeg srpskog ambasadora u Moskvi Slavenka Terzića, kome je još 2017. istekao drugi četvorogodišnji mandat.

   

(Dnevne.rs/Izvor: espreso.rs)