POSLEDNJI DETALJI RAZVODA POZNATOG PARA: Uspešno skrivali probleme od okoline

par

Foto: Instagram

Kada su odlučili da stave tačku na brak voditeljka Ana Mihajlovski i njen suprug Mirko Grubin, on je bio taj koji je napustio stan u kojem su do tada živeli sa svoje dvoje dece, prenosi “Alo”.

Mirko je bio taj koji je spakovao kofere i otišao.

– Vest da se razvode Mirko i Ana potpuno je iznenadila njihove bliske prijatelje koji su im godinama zavideli na harmoniji koju su imali u braku. Da više ne žive zajedno i da su podneli papire za razvod dodatno je šokirala sve zato što su nedavno sinu proslavili prvi rođendan, kada se činilo da je u njihovom odnosu sve u najboljem redu.

[adsenseyu4]

 

Očigledno je da su i tada među njima postojale razmirice, ali i da su to uspešno skrivali od okoline jer su oboje zatvoreni kada je reč o emocijama. Mirko je bio taj koji je izašao – kaže naš izvor blizak ovom paru i dodaje:

– Sa Anom u stanu živi i njena ćerka, koju ima iz braka sa vlasnikom producentske kuće “Emoušn”, Goranom Stamenkovićem.

Ana poslednjih dana pokušava da na što bolji način organizuje svoje život jer pored brige o troje dece, ona ima snimanja emisije “Ja imam talenat”, a uskoro je očekuje i uloga u mjuziklu “Pepeljuga” – objašnjava naš izvor.

Ana je vrlo retko u javnosti davala intervjue, još je ređe pričala o emotivnom statusu, pa je tome ostala dosledna i sada.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]