POSLE DVADESET GODINA PROGOVORIO: Evo šta kaže za PESMU koju je napravio Ceci Ražnatović

pevač

Foto: printscreen/instagram

Folk divu Svetlanu Cecu Ražnatović su optuživali da nije platila pesmu “Beograd” čiji je autor Dino Merlin, ali pevač je sada rešio da otkrije istinu.

Naime, danima spekuliše da Svetlana Ceca Ražnatović nije dala novac za čuveni hit “Beograd” koji je za nju uradio bosanski kantautor Dino Merlin, ali je pevač odlučio da konačno da stavi tačku na sve laži.

“Na tu priču je odavno stavljena tačka. Ceca je otpevala pesmu “Beograd” koja je bila moj poklon za nju i suvišno je bilo šta pričati”, rekao je Dino Merlin.

 

[adsenseyu5]

Inače, njegova jedina želja bila je da bude potpisan kao autor pesme, što je Ceca i ispoštovala, a novac nije tražio jer je znao da će ova numera biti hit.

Folk diva je ranije u svojim intervjuima takođe potvrđivala da je ova pesma njegov poklon.

“Namenski je za mene uradio pesmu “Zaboravi”, a onda mi je rekao da ima za mene jednu prelepu pesmu koja je rađena za duet.

„SLOMLJENA SAM, NEMAM REČI“: Pevačica se oglasila nakon STRAVIČNE EKPLOZIJE na njenom koncertu u Mančesteru (INFO)

Ali, pošto je tada bio rat i on nije mogao da peva o Beogradu, kazao mi je da samo ja imam tu specifičnu emociju i poklonio mi je tu pesmu”, rekla je Ceca.

“Nisam sa Cecom u kontaktu jer se zapravo površno poznajemo, mislim da smo se sreli dva puta u životu”, rekao je Dino Merlin u intervjuu za bosanski “Svet”.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:Blic/M.R.)

 

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]