POSLE 400 GODINA DESIO SE FENOMEN: Jedan horoskopski znak će imati najviše sreće u 2021 – ZAPAMTITE OVAJ DATUM

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Sve će im ići od ruke!

Kako svi astrolozi najavljuju 2021. će za većinu znakova biti daleko bolja i uspešnija nego godina za nama. A jedan znak će imati najviše sreće!

Velika konjunkcija Jupitera i Saturna koja se dogodila 21. decembra 2020. će Vodolijama doneti sreću u 2021. godini. Tog datuma su se ove dve planete najviše približile jedna drugoj u poslednjih 400 godina i ušle u Vodoliju, vazdušni znak koga karakteriše radoznala, inovativna priroda.

“Filozofski Jupiter otvara naše umove, a Saturn pravi strukturu kako bi naše misli bile opipljivije. Na krilima liberalne Vodolije kreće revolucija”, najavljuju astrolozi.

PROČITAJTE JOŠ

Idealne države za svaki horoskopski znak: Ribama Japan, Škorpijama Nemačka (ASTRO)

Uparvo ova konjukcija će učiniti da Vodolija u punom sjaju pokaže svoju maštovitu, avanturističku stranu.

“Velike promene i nove životne strukture su u njihovoj budućnosti. Vodolije, nalazite se na pravoj stranici svoje životne knjige, što će biti jako uzbudljivo”, dodaju astrolozi.

Vodolije su po prirodi lideri, humanisti radoznalog uma i velike inteligencije koji rade “za opšte dobro”, a u 2021. godini osetiće zamah kreativne energije i pozitivnog razmišljanja. Najvažnije je da ostanu otvorenog uma.

Tokom prve polovine godine osećaće se energični i spremno da se sa svim uhvate u koštac. Ukoliko povedu računa o ishrani i zglobovima i dobro zdravlje će pratiti njihov elen.  Astrolozi im savetuju da izbegavaju alkohol i kofein i da prate koliko jedu i spavaju, naročito oko 26. marta, 19. novembra i 4. decembra.

PROČITAJTE JOŠ

Umotajte noge u foliju: Ono što će se desiti za 60 minuta iznenadiće i vašeg doktora

“Mogli biste se osećati poprilično energično ove godine. Ipak, povedite računa o zglobovima kako vas povrede ne bi usporile”, savetuju astrolozi.

Novca neće nedostajati u 2021. Vodolijama. Stabilni prihodi, samo o jednom da povedu računa – brzanje je jedino što može da im pogorša finansijsku situaciju ove godine, tako da su sve odluke na njima.

Sreća će Vodolije pratiti i u ljubavi. Menjaju im se prioriteti u 2021. a želja za mirnim i harmoničnim životom se kristališe.

PROČITAJTE JOŠ

VEROVANJA I OBIČAJI: 10 predmeta koje nikako ne smete da podignete sa ulice – DONEĆE VAM NESREĆU!

Više se ne zadovoljavaju “partnerskim” odnosima, potrebno im je više, a 10. jun dobro da zapamte – tada je moguće da će ući u brak!

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)