POSAO IM JE VAŽNIJI OD LJUBAVI: 4 horoskopska znaka koja radije biraju karijeru (ASTROLOGIJA)

krevet

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Njihov um je stalno u poslu, posebno ako rade ono što žele, tako da ne mogu pronaći prostor za bilo šta drugo, pa čak i za ljubav.

Pogledajte za koje znake zodijaka je posao važniji od ljubavi.

Ovan

Oni žive za konkurenciju i promociju na radnom mestu. Za njih, uspeh na poslu znači sve!

Većina Ovnova neće prestati dok ne dostigne vrhunac svoje karijere, čak i ako to znači ostavljanje svega iza sebe.Pa, ako ste zaljubljeni u Ovna, trebalo bi da budete svesni njihovog lošeg temperamenta i agresivnosti, ali to ne shvatajte lično, jer ove negativne osobine najčešće stimuliše stres na poslu i stalna užurbanost…

Bik

Bikovi su veoma moćni i puni samopouzdanja. Skoro uvek sebe stavljaju na prvo mesto (na dobar način) i veoma im je bitna karijera.

PROČITAJTE JOŠ

DNEVNI HOROSKOP za 21. februar 2021. (ASTRO)

Zbog svog prirodnog šarma i sposobnosti oni se lako kreću od jednog do drugog napretka. Iako uživaju u odnosima i ljubavima, postoje trenuci kada su previše usredsređeni na materijalni luksuz koji dolazi sa uspehom, tako da mogu zaboraviti da imaju svog voljenog pored sebe.

Lav

Lavovi su najdominantniji u odnosu na sve druge znakove, što im daje prednost kada je u pitanju karijera. Da ne pominjemo činjenicu da Lavovi mrze biti u poziciji u kojoj im drugi moraju govoriti šta da rade.

Bez obzira na specifične osobine koje poseduju, kao što su kreativnost, velikodušnost ili neodoljivost, Lavovi tačno znaju šta da kažu i rade na radnom mestu kako bi se popeli na vrh. Iako su odlični partneri i mogu izgraditi snažnu vezu, ponekad ih potraga za karijerom može učiniti slepim prema ljubavi njihovog života.

PROČITAJTE JOŠ

SAVRŠENO KRCKAVE: Domaće tortilje od 5 sastojaka (RECEPT)

Devica

Za razliku od prethodna tri znaka, Devica nema želju za uspehom. Ali, oni su zavisni od svog rada i često bez obzira na to, brzo postižu uspeh u karijeri. Njihova strast za vrednim radom jednostavno ne ostavlja prostor za ozbiljnu vezu, čak i kada bi je želeli.

Device su previše usredsređene na detalje u kući i na radnom mestu, tako da jednostavno ne mogu pronaći vreme da se fokusiraju na drugu osobu pored njih, sa kojom će morati da dele sve u svom životu

 

Dnevne.rs, ženskimagazin.rs

Be the first to comment on "POSAO IM JE VAŽNIJI OD LJUBAVI: 4 horoskopska znaka koja radije biraju karijeru (ASTROLOGIJA)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*