PORUKOM SA POČETKA NASTUPA KARLEUŠA SVE OSTAVILA BEZ DAHA: Evo je, posle svega! Majka, supruga… A NE ŽRTVA!

pevačica

Foto: Printscreen

Jelena Karleuša prvi put posle porno skandala stala je na scenu i pred brojnom publikom izvela “LaJK”, pa raspametila sve.

Kao razapeta pred objektivom, započela je bombastičan nastup, od kojeg je mnogima zastao dah.

FOTO: PRINTSCREEN

Uvertira bio je njen govor uz neobičan vizual, koji prikazuje pevačicu kako visi sa znaka na kojem piše “život”, a precrtan je crvenom linijom.

“I evo je. Posle svega. Evo je majka dvoje dece. Supruga. Zvezda. Njeno dostojanstvo. Njeno ime. Ima lepu kožu. Bleda je. Kao da je ovde već dugo. Mada, kada malo bolje pogledam, nešto mi ovde nedostaje. Ne vidim krv, a miriše na nju. Na nasilje bez noža. Bez pištolja. Na zlo. I to ono koje više nije moglo da utiče na nju pa je rešila da utiče na to kako je drugi vide…”

FOTO: PRINTSCREEN

“Zbog nje i svih njih odlučila sam da budem heriona svog života. A ne žrtva u vašim očima”, poručila je moćno Jelena.

“BATO, ZVAO SAM TE DA TE UBIJEM” Bolesnom bratu polomio obe ruke, obe noge, rebra, kičmu i pluća! Tukao ga vilama, sekirom i lopatom! EVO IZ KOG RAZLOGA! (FOTO)

Podsetimo, Jelena je u jeku afere demantovala sav sporni materijal pa otišla kod supruga Duška Tošića u Kinu, gde je zajedno s njihovim naslednicama proslavila njegov rođendan.

Zbog poslovnih obaveza, u strogoj tajnosti vratila se u Beograd, te bila viđana samo onda kada bi odlazila na snimanja “Zvezde Granda”. Od ovog performansa ni u najgorim trenucima u životu nije odustajala.

Kao što je i obećala, pojavila se na ceremoniji MAC u Štark Areni u raskošnoj crvenoj haljini, ruku pod ruku sa menadžerom Zoranom Birtaševićem.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)