Poruka Venere u Blizancima za svaki horoskopski znak: Otkrijte da li će vam ljubav, posao, pare ili zdravlje biti prioritet do 19. maja 2018. godine (ASTROLOGIJA)

venera

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Pročitajte šta vas tokom narednih dana čeka na poslu, u ljubavi,, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate….

Ovan

Venera će se nalaziti u 3. kući od vašeg Sunca. Kod vas maksimalno dolazi do izražaja komunikacijska crta Venere u Blizancima. Očekuje vas mnogo komunikacije s drugim ljudima, mnogo više nego inače. Neki poljuljani odnosi bi se mogli obnoviti, ali bez većeg uspeha. Pored komunikacije vezano uz realizovanje ideja, intenziviraće se komunikacija sa svim bliskim ljudima, prijateljima, dobrim poznanicima, rođacima,komšijama. Sada je pravo vreme da se potrudite da shvatite druge i pomognete im. Upamtite – svako od nas ima svoju priču. Da bi vas drugi razumeli, potrebno je da i vi njih razumete i ne osuđujete. U ovom periodu mnogi od vas će uživati u tračanju, što i nije tako loše, u smislu izduvnog ventila, ali pazite da ne preterate.

7 dana jedite po kašiku na prazan stomak: Zapanjiće vas koliko ćete smršati! (RECEPT)

Mnoge očekuju zanimljiva poznanstva putem društvenih mreža i interneta. Povoljan je period za kupovinu savremenih sredstava komunikacije, kao što su mobilni telefoni, kompjuteri, lap-top uređaji, tablet uređaji, i sl. Takođe, jako je povoljno za rešavanje sve što se tiče vašeg voznog parka, npr. kupovina novog auta, prodaja, renoviranje i adaptacija postojećeg. U slučaju da imate da sklopite neki važan ugovor, samo dobro promotrite svaku njegovu stavku, konsultujte stručno lice i sve će biti u redu. Ukoliko imate da rešavate nekakva papirološka pitanja, konačno će vam se “osmehnuti sreća”.

Bik

Finansije su na dnevnom redu. Niti malo čudno za vas, dragi Bikovi. Prošli period vam nije finansijski bio naklonjen, ali sada se stvari menjaju na bolje. Naime, Venera se u 2. kući od Sunca, a 2. kuća predstavlja materijalne vrednosti i novac. Pružaju vam se sjajne prilike da rešite svoje finansijske izazove, kao i da poboljšate prihode kroz nove radne aktivnosti. Ukoliko imate poteškoća s povratom novca koji vam duguju, sada se intenzivirajte i budite uporni, urodiće plodom. Možda će biti odlaganja, ali ishod je pozitivan, to je najvažnije.

Pored toga, Venera u vašoj 2. kući nastavlja hedonističku crtu, posebno što se tiče uživanja u hrani i raznim delikatesima. Pazite na kilažu, jer ako preterate možete imati problema s unutrašnjim organima.

Na ličnom planu, prolazite kroz fazu velike transformacije i iskorenjivanja svih nagomilanih, duboko potisnutih neugodnih emocija, što nije lak proces, ali u završnici donosi veliko buđenje.

Blizanci

Venera se nalazi u kući u kojoj je vaše Sunce. Idealno za nove poduhvate. Intenzvirajte se, vezano uz sve što predstavlja vaše istinske želje i težnje. Ne sumnjam da hoćete. Ako ste stariji i uverili su vas kako nemate šta više da tražite od života, i te kako imate. Samo je važno oslušnuti svoje emocije, osviestiti ono što vam predstavlja ugođaj i držati fokus na tome. Ne obraćajte pažnju na stavove okoline. Možda, ukoliko se usmerite ka realizaciji vaših duboko skrivenih potencijala i ciljeva, ta okolina počne da vas gleda čudno, ali zapitajte se – Plaćaju li vam oni račune?- i sve je jasno kao dan. Zar ne!?

Poruka Venere za ovaj period je – Udahnite život punim plućima i budite u svakom trenutku svoji. Pored toga, mnoge od vas očekuju vrlo zanimljiva poznanstva s osobama s kojima imate mnogo podudarnosti. Ta poznanstva mogu prerasti u snažna prijateljstva i-ili u lepe i skladne emotivne veze.

Što se finansija tiče, dolazi do stabilizacije, samo je važno iskoreniti sva negativna uverenja u vezi s novcem, što vama kao futuristima nikako ne pada teško.

Rak

Vama se, dragi Rakovi, Venera nalazi u 12. kući. Ova pozicija je idealna za one koji se bave kreativnim poslovima, umetnošću, kao i humanim poslovima. Tu možete očekivati veliku podršku drugih ljudi, i to ljudi koji poseduju stručnost i ideje, a znaju da cene vaše originalne ideje i poduhvate. Ukoliko ste tip koji se prepušta talasu sudbine, ovaj period može biti vrlo težak, u smislu opasnosti da drugi iskoriste vašu slabost. Spomenuto se može dogoditi kako na planu emocija, tako i na planu finansija.

Mnogi će se prepustiti ljubavnom uživanju s osobom koja će isprva delovati vrlo sigurno, ali to je samo maska kukavice, koja vam može dojeti mnogo patnje. To nikako ne znači da ne ulazite u ljubavne odnose, ali distanca je neophodna.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Što se tiče finansija, izbegavajte da pozajmljujete novac i vodite računa gde ga držite, kao i sve druge materijalne vrednosti, jer možete lako biti žrtva pljačke. Takođe, dobro osigurajte svoje nekretnine. Ukoliko svoju nekretninu dajete u najam, savetuje se oprez. Ukoliko još niste dali svoju nekretninu u najam, a težite tome, kada se pojave zainteresovani, obavezno odmah sklopite precizan ugovor. U slučaju da prodajete nekretninu, nije povoljan period. Izuzetak predstavljaju nekretnine s niskom tržišnom vrednošću, kao i stare nasleđene nekretnine, gde vrlo lako možete ostvariti prodaju, ali po vrlo nepovoljnim uslovima za vas. Naravno, iz svega možete zaključiti, kako nije povoljno za kupovinu nekretnina, izuzev ako im namena nije zbrinjavanje i pružanje psiho-socijalne pomoći socijalno ugroženim ljudima i životinjama, kao i formiranje verskih objekata.

Pročitajte i  Staviće svoju ljubav na kocku: Ova 3 horoskopska znaka imaju naveće šanse da prevare partnera u maju 2018. godine

Savet za ovaj period je da poklanjate što više, koliko god ste u mogućnosti, jer ćete se na taj način znatno rešiti svog teškog karmičkog nasleđa.

Lav

Venera je u vašoj 11. kući. Ovo je lepa pozicija za Veneru. Pravo je vreme da se usmerite ka svojim ciljevima, željama, planovima, nadama. Bez dilema i previše razmišljanja, učinite sve novo za šta smatrate da će vas učiniti srećnijom osobom. Možda ste u fazonu – ne može i hiljadu jednog izgovora, ali ako nešto jako želite, izgovora ne sje biti. Izgovori su ubice uspeha i seme mediokritetskog života. Možda ne možete to što želite da učinite onako kako zamišljate, ali nađite kompromisno rešenje. Krenite manjim koracima. Život je putovanje, upamtite to dobro. Vaše ideje u ovom periodu su genijalne i originalne i šteta bi bilo i po vas i po druge, da kako-tako ne ugledaju svetlost dana.

PADE KO POKOŠENA: Nije lepo smejati se, ali mnogo je smešno! (VIDEO)

U ovom periodu, možete se nadati sklapanju zanimljivih poznanstava, uspostavi prijateljstava koja imaju značajnu perspektivu, a mnogi od vas i liberalnim ljubavnim vezama. Što se tiče posla i finansija, situacija se popravlja. Od 28.04. pa sve do 19.05. sjajni su uslovi za novi, bolje plaćeni posao, mada se mnogi mogu nadati i povišici. Ako niste zadovoljni poslom koji radite, brzo se usmerite na traženje novog posla, gde je samo bitno verovati u sebe i posao će doći.

Pročitajte i  Ne preduzimajte ništa pre 28. aprila 2018: Izuzetno napet kvadrat Merkura i Saturna napraviće vam priličnu zavrzlamu na svim životnim poljima

Pored navedenog, dobre su mogućnosti za rešavanje svih pitanja koja se tiču penzije. Savet je da se priključite nekoj grupi za samopomoć, volonterskoj organizaciji ili kakvom drugom humanitarnom udruženju..

Devica

Venera se nalazi u vašoj 10. kući koja predstavlja profesiju, status, karijeru, posao. Odlični su uslovi za sve što se tiče poslovnog napretka. Ako ste nezaposleni, očekujte u ovom periodu zaposlenje i bićete prilično zadovoljni dobijenim poslom. Ako ste nezadovoljni poslom koji radite, usmerite se na novi posao, neophodna vam je promena. Ako ste privatni preduzetnik, očekuje vas pregršt novih dobrih mogućnosti i poduhvata, koji će voditi sveopštem napretku. Komunikacija s osobama iz poslovnog okruženja biće sasvim pozitivna i puna razumevanja, kao i razmene ideja. Ukoliko ste u penziji, molim vas, nađite sebi neku novu radnu aktivnost, ma koliko da ste sada zadovoljni svojim životnim ritmom. Naprosto potrebno vam je nešto novo. Odlične su mogućnosti za sve vrste saradnji sa državnim institucijama.

Što se tiče ljubavnog i porodičnog života, mnogi će se u ovom periodu odlučiti na sklapanje braka.

U slučaju da imate kakav ozbiljniji zdravstveni problem, krajnje je vreme da poradite na svom imunom sistemu, kroz uzimanje prirodnih preparata, čajeva, biljnih mešavina, i sl.

 

Vaga

Venera se nalazi u vašoj 9. kući. Urođeni osećaj za pravdu još više dolazi do izražaja. Pa, ako vodite nekakav pravni spor, ili se na bilo koji drugi način borite za pravdu, konačno dolaze dobri, štaviše divni dani. Možda, konačna manifestacija ne dođe baš u ovom periodu, ali ubrzo će sigurno.

9. polje predstavlja duge boravke u inostranstvu, pa ako razmišljate na tu temu, očekujte pozitivan razvoj događaja. Navedeno se odnosi i na sve vas koji sarađujete sa strancima, inostranim kompanijama i slično. Jako je dobro za one koji teže privremenim poslovima u inostranstvu.

Kako je Venerin dispozitor Merkur u 3. polju od vašeg Sunca, uspeh će imati svi koji teže ostvarenju trajnijih ili trajnih boravaka u inosranstvu. Pored navedenog, u ovom periodu Venera, iako je neprijatelj učenju, ipak će doneti sreću svima koji pohađate određeni edukacijski program, ili ste u dilemi oko izbora škole, fakulteta ili tečaja. Ako imate dileme, savet je – slušajte samo svoje srce, jer ono je nepogrešiv vodič, posebno sada kada je Venera aktivna.

Savet je da se više usmerite na svoj duhovni razvoj, a u ovom periodu najviše bi vam odgovarao razvoj kroz pozitivnu psihologiju, zakon privlačenja ili anđele.

 

Škorpija

Venera će se nalaziti u vašoj 8. kući odakle se ne vidi Sunce, pa se vrlo lako može dogoditi da od svih znakova najmanje iskoristite pozitivnu Venerinu crtu. Uspeh vam dolazi kroz regulisanja pitanja novca koji se ne tiče vaših ličnih prihoda. Npr. podizanje kredita, refinansiranje kredita, povrat dugova i sl. Samo se nemojte opteretiti. Verujte.

Pročitajte i  RETROGRADNI MERKUR JE DIREKTNI KRIVAC: 3 horoskopska znaka koja će raskinuti vezu do 15. aprila 2018. godine

Sada je pravo vreme da raskrstite s uverenjima koja vam ne služe. Da svoje čvrste stavove i principe objedinite s novim stremljenjima Venere. Takav je život. Sve teče, sve se razvija. Pa, ono što je do pre nekog vremena bilo super, sada može biti pogubno.

Prilagođavanje novim tokovima na svim životnim poljima predstavlja neminovnost. Kad god vas uhvate teške misli, samo preusmerite fokus na ono što vam predstavlja zadovoljstvo, ma koliko vam to u datom trenutku bilo teško. Život nije robovanje i patnja, već uživanje i stalno učenje. Poradite na jačanju poverenja u život. Prepustite mu se. Verujte mu. I posebno, kada vam kaže da za svaki problem postoji rešenje, kao i da su sreća i sloboda dva najuzvišenija ideala ka kojima svi težimo. Naravno, lako ostvarljiva, samo ako svoju svest isprogramiramo u smeru da budemo srećni, rasterećeni i slobodni.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Strelac

Venera će se naći u vašem 7. polju, dakle preko puta vašeg Sunca. Po prirodi ste uglavnom liberalni, humani i optimistični, ali mnogi od vas su nekada vrlo netaktični i skloni davanju obećanja koja ne možete ispuniti. Sada je vreme rada na usklađivanju s drugima. Takta i strpljenja će vam biti i te kako potrebno, posebno ukoliko se radi o poslovnim odnosima.  Ali, kako ste po prirodi otvoreni za svaki vid rada na sebi, spomenuto vam nikako neće teško pasti.

U predstojećem periodu očekuje vas zaista mnogo usmerenosti i upućenosti na druge, kao i razni vidovi saradnje. Možete naići na svakojake osobe, prilično naporne, koje su sklone crpljenju energije, pa je zato potrebno u startu uspostaviti adekvatnu distancu. Ne, naravno sa svima, ali ako vam je neko sumnjiv, onda svakako. Mnogima će doći do uspostavljanja vrlo čvrstih i stabilnih poslovnih partnerstava.

Kada smo već kod posla, veliki uspesi očekuju javne ličnosti, kao i sve čiji posao ima veze s medijima i zabavom. U slučaju da planirate pokretanje svog biznisa, najbolje bi bilo da to bude nekakav vid uslužne delatnosti s elementima zabave ili pak pružanja psiho-socijalne pomoći i zaštite.

Zatim, kako je Venerin dispozitor Merkur u 5. polju, a vladar vašeg Sunca, Jupiter u 12. polju, mnogi se mogu nadati pravom ljubavnom vatrometu. Mnogima od vas se pojavljuje osoba kojoj nećete moći da odolite. Zbog retrogradnosti Jupitera, vrlo lako može biti reč o nekome iz prošlosti ili nekome koga već poznajete. Prepustite se tom snažnom ljubavnom zanosu, ali bez pretpostavki i planiranja, jer ovaj odnos će zahtevati značajnu dozu slobode. Ako mislite da ovaj odnos opstane na duže staze, morate jedno drugom dati punu slobodu i kloniti se potencijalnih ljubomornih ispada..

Mnogi koji su u vezama, mogli bi se upustiti u paralelnu vezu. Ako planirate zajednički život i brak, mogućnosti su odlične, samo je važno da se dobro preispitate o razlozima zbog kojih se želite odlučiti na takav korak. Npr, ako je veza u krizi, zajednički život ili brak može doneti samo gore. Ako ste u stabilnom braku, razmislite o proširenju porodice.

Pored toga, jako su povoljni uslovi za sve vrste pravnih procesa, kao i za sve što se tiče trgovine.

Savet: Posvetite se više zabavnom životu, koji će vam biti neophodan skoro kao vazduh. A, ako ste kreativna osoba, više se fokusirajte na razvoj svojih kreativnih potencijala.

REŠITE IH SE! Neverovatno je koliko neki predmeti u kući mogu da budu izvor loše energije

Jarac

Venera će boraviti u vašoj 6. kući. Inače, 6. kuća je pod vlašću Merkura, baš kao i znak Blizanci u kome se nalazi Venera. Pruža vam se izvanredna prilika da privedete kraju ili u potpunosti rešite sve ono na čemu ste bili aktivni u pređašnjem periodu. Od vas će se zahtevati da obratite mnogo pažnje na detalje, kao i da okončate sa svim onim što se vuče iz prošlosti i onemoguje napredak na određenim životnim poljima, posebno što se tiče radnih aktivnosti i posla. Ali, to vam neće predstavljati nekakav veliki problem.

U ovom periodu snažno ćete biti fokusirani na svoj krajnji cilj, što će dovesti do toga da s lakoćom obavljate i najdosadnije zadatke i obaveze. Kako je Jupiter u 1. polju, svakako uz značajnu dozu sreće koja će vas pratiti.

6. polje predstavlja zdravlje, pa ukoliko imate kakvih većih problema, savet je da potražite još jedno ili dva stručna mišljenja, kao i da se usmerite ka alternativnim metodama lečenja. Svaka bolest koja nas zadesi ima korene u emocionalnom disbalansu, gde klasična medicina ne može biti mnogo od pomoći. Potreban vam je kompletan tretman, koji će u prvom redu podrazumevati liječenje duše. Pored toga, poželjno je da uzimate više vitamina A, C i D, kao i da što više vremena provodite u prirodi, okruženi pitomim životinjama.

Pročitajte i  HOROSKOP: Mlad Mesec u vatrenom Ovnu 16. aprila 2018. donosi nove emotivne početke i iznenadna srećna dešavanja

U ovom periodu, jako bi bilo lepo ako biste se pridružili nekom udruženju koje se bavi pravima životinja, ili (ako vam mogućnosti to dozvoljavaju) da udomite napuštenu životinju.

Vodolija

Venera će tranzitirati kroz vaše 5. polje. Inače, 5. polje je Venerino polje. Pa kud ćete lepše!? Novih ideja neće manjkati. Uživatćete u svakom trenutku. Mnogo akcije, pokreta i dinamičnosti daće vam jednu veliku dozu životne radosti. Sve što radite, radićete sa zadovoljstvom i velikim entuzijazmom. Sve što želite, i sve čemu stremite ide putem svoga razvoja, i uspešan ishod neće izostati. Pored toga, mnogi od vas nikako neće zanemariti i polje zabave i druženja. Naprotiv, upoznaćete mnogo zanimljivih ljudi, koji su po slobodnjačkom duhu, nalik vama. I s tim osobama može doći do uspostavljanja i razvoja vrlo kvalitetnih odnosa.

Želja da se ostvarite u ljubavi biće prisutna, ali ne po svaku cenu. Bilo da ste slobodni, bilo da ste zauzeti, jedna osoba će vam privući pažnju, i vrlo je moguće da s njom budete poželeli, pa čak i ostvarili nešto više, ali je povlačenje nakon nekog vremena sasvim izvesno. Kod mnogih koji su u stabilnoj vezi ili braku intenziviraće se razmišljanja o potomstvu, mada se konkretna manifestacija po tom pitanju, lako može odložiti za drugu polovinu maja, pa čak kod nekih i na poslednja 2 meseca ove godine.

Savet je da maksimalno poradite na svojoj kreativnoj strani. Mada, mnogi će je primeniti u svim radnim aktivnostima. Pored toga, poseta kreativno-umetničkim događajima i manifestacijama može vam dobro napuniti baterije za još bolje delovanje u smeru ispunjenja onog što želite i čemu stremite.

Ribe

Venera će prolaziti kroz vaše 4. polje pa sve novo što započnete u ovom periodu, imaće blistavu budućnost. Uzevši još u obzir tranzit Merkura u Ovnu u 2. kući, izuzetno su dobri aspekti za sve vrste rada s nekretninama, a posebno što se tiče prodaje ili kupoprodaje. Ukoliko se bavite zemljoradnjom, ovo će biti jedan od najboljih perioda u proteklih oko 3 godine. Takođe, uspeha će imati svi koji se bave privatnim biznisom, i to najviše proizvodnjom. Kako je vladar vašeg polja posla, Merkur u 2. kući, a Venera u 4. kući koja predstavlja nove početke, sjajne prilike se pružaju onima koji tragaju za zaposlenjem ili novim, boljim poslom. Mada, savet je da usmerite ka izgradnji privatnog biznisa, polako i uporno.

Zatim, tranzit Venere kroz 4. polje stavlja fokus na polje doma i porodice. Mnogi će imati želju da provedu što više vremena u toplini svoga doma, kao i da usreće svoje ukućane i drage ljude koji vam dolaze u dom. Pored toga, pružaju se sjajne mogućnosti da kroz otvoren i direktan razgovor razrešite sve nedoumice i konflikte koje imate sa članovima svoje porodice. Mnogima će doći radosne vesti vezano za proširenje porodice.

(Dnevne.rs /Izvor: Damir Igor, besnopile.rs)