Popović progovorio koliko Zvezda Granda ima potpisan ugovor sa njim, i koliko zarade on ima od njihovog bakšiša!

grand

Foto: telegraf.rs

Zvezde Granda su naveći muzički šou program na našim prostorima koji ulazi u završnicu dvanaeste sezone.

Direktor Granda Saša Popović često je se nalazio na meti istraživanja, koliko pevača drži pod ugovorom i koliko od njih zarađuje.

Za dvanaest sezona mnogo pevača prošlo je kroz ovaj šou dok su mnogi od njih danas velike zvezde.

LJUBAV NAS JE SPOJILA? Milica i Aca snimili duet, pa zatekli sve izjavama o svom odnosu i emocijama koje imaju jedno prema drugom

Mnogi od njih su nakon isteka ugovora ostali u dobrim odnosima sa Grandom iako nisu produžili ugovore a jedna od njih je Tanja Savić u koju je Grand mnogo uložio i napravio zvezdu kakva danas jeste, dok njena koleginica Slavica Ćukteraš nije nastavila saradnju sa Grandom.

Osim toga Milan Stanković je i pre isteka ugovora raskinuo saradnju sa ovom kućom zbog čega je jedan vremenski period bio u “medijskoj” ilegali.

Tokom poslednje emitovane emisije, potegla se tema uzimanja bakšiša, što je navelo Sašu Popovića da otkrije koliko je zapravo pevača kojima su “Zvezde Granda” donele veliku korist.

IZDEFORMISALA SE: Nikolina Pišek se podvrgla NOVOJ operaciji – da li joj je ovo trebalo?!

 Ja nikada nijedan dinar, niti evro od bakšiša nisam video ili uzeo, niti znam koliko ko uzima!“Grand” je uspeo da napravi nešto od Milice Pavlović, Milice Todorović, Rade Manojlović, Aleksandre Prijović i mnogih drugih. Mi kad možemo od nekoga da napravimo nešto, mi to i uradimo. Imamo oko 130 kandidata pod ugovorom, od čega njih 30 aktivno rade po klubovima i zarađuju – rekao je Popović.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)