POKLON OD BIVŠEG VREDAN 26.000 EVRA: Dara Bubamara se odmah pohvalila, a kad vidite šta je dobila, NEĆE VAM BITI DOBRO

pevacica

Foto: Printscreen/instagram

Da je dobar razvod bolji od lošeg braka, još jednom je potvrdila pevačica Dara Bubamara. Folkera je dva dana nakon dočeka 2019. godine proslavila deseti rođendan sinu Konstantinu, a veliko slavlje organizovala je u jednoj igraonici u Novom Sadu.

Pevačica je pozvala sve drugare svog sina, a specijalan poklon stigao je od Darinog bivšeg muža, biznismena Milana Kesića. On je svom nasledniku kupio popularno vozilo bagi, a ni bivša žena nije prošla bez poklona.

– Milan je oduvek bio galantan, pa je i ovoga puta želeo da ispuni najveću Konstantinovu želju, a to je vozilo bagi. Za taj luksuz je iskeširao oko 4.000 evra, a kada se njegov sin vratio iz igraonice, u garaži ga je sačekao poklon od tate – kaže izvor.

FOTO: PRITNSCREEN/INSTAGRAM

– Konstantin je bio presrećan, nije mogao da veruje da mu se ispunila najveća želja. On je nekoliko godina unazad tražio da dobije to vozilo, ali je Milan čekao da malo poraste – kaže izvor.

– Milan i Dara su ostali u odličnim odnosima nakon razvoda, pa ona nekoliko puta godišnje odlazi sa sinom kod njega u Pariz. S obzirom na to da se i te kako vole i poštuju, on je rešio da svoju bivšu ženu časti poklonom za Novu godinu, ali i da joj se zahvali što mu je rodila sina Konstantin. Novac štedeo nije, pa je tako iskeširao oko 26.000 evra za skupoceni sat. Dara je bila oduševljena i nije mogla da veruje koliko je pažljiv i galantan – otkriva.

DARKO LAZIĆ PROŽIVLJAVA NOVU AGONIJU! Pevaču treba novi bubreg?! Verenica non-stop uz njega, roditelji spremni na SVE!

Pevačica nije izdržala, pa se skupocenim poklonima pohvalila i pratiocima na društvenoj mreži „Instagram, a komentari su bili i više nego interesantni, jer su svi primetili da ona voli samo ono što „puno košta“.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Alo)