POGLEDAJTE U SVOJU BUDUĆNOST: Saznajte na kojoj ruci treba gledati u dlan (UPUTSTVO)

linija-zivoya
Jedno od prvih pitanja koje ljudi postavljaju jeste na kojoj ruci treba gledati u dlan.

Odgovor je – u obe, zavisno od toga kojom rukom pišete. Kod dešnjaka aktivna je desna ruka, a leva je pasivna, a kod levorukih je obrnuto.

Dlan se sastoji od tri vrste linija – glavne linije, sporedne linije i manje linije. Ako osoba uz glavne linije ima i brojne sitne, tanke linije, smatra se da se radi o kompleksnoj i osetljivoj ličnosti koja je posebno osetljiva na spoljne uticaje i brige. Što je manje linija na dlanu, to je osoba otvorenija i direktnija i živi jednostavnije.

Glavna linija
Postoje tri glavne linije na dlanu. Linija srca vodi otprilike od kažiprsta prema polovini dlana na suprotnoj strani. Ona ukazuje na ljubav i naklonost, pa je posebno zanimljiva u čitanjima vezanim za partnere.

[adsenseyu4]

Što je postavljena više na dlanu, osoba je strastvenija, često ljubomorna. Ako linija srca ide preko celog dlana, radi se o osobi koja jako kontroliše svoje emocije. Ako je zaokrenuta prema kažiprstu, ta je osoba topla, racionalna i nežna u vezama. Presecanja i prekidanja ove linije sugerišu period tuge i nesreće u ljubavi. Linija koja seče polovinu dlana zove se linija glave.

kugla

Foto: pixabay

Ona ukazuje na to kakav je tip inteligencije najizraženiji kod osobe. Razmak između linije glave i linije života ukazuje na nivo svesti koju osoba poseduje ili stiče u životu.

[adsenseyu1]

Kada su ove linije spojene na početku, radi se o opreznoj, možda i bojažljivoj osobi. Što su udaljenije, to je osoba samopouzdanija i spremnija na rizike.

Linija života
Najduža zakrivljena linija koja kreće između palca i kažiprsta i spušta se na dno dlana zove se linija života. U okvirima ljubavnih veza, ako je linija široko pozicionirana i ostavlja dovoljno prostora Venerinom bregu (deo oko palca), to ukazuje na darežljivu osobu velikog srca.

Što je linija života bliže palcu, to je osoba sebičnija.

(Dnevne.rs /Izvor: zena.bilc.rs)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]