POD NADZOROM LEKARA: Ani Nikolić preti OPAKA BOLEST, mora hitno na dijetu!

pevačica

Foto: printscreen/Instagram

Pevačica, koja je u trudnoći dobila više od 35 kilograma, povišen šećer i pritisak, redovno odlazi na kontrole u jednu privatnu kliniku. Pošto joj je tokom drugog stanja nivo šećera u krvi dostigao gornju granicu, Ana je pod hitno morala na strogu dijetu kako bi izbegla probleme.

– Doktor se zabrinuo za Anino zdravlje i ozbiljno je iskritikovao. U trudnoći je kratko korigovala ishranu, ali poklekla je i ponovo se vratila na staro. Međutim, toga više nema. Ona bi bila u gadnom stanju ukoliko bi nastavila da pije alkohol, jede masnu hranu, a o šećeru bilo koje vrste ne sme ni da pomisli.

[adsenseyu5]

Ovde više nije stvar o njenom izgledu, već o organizmu, koji je totalno ugrožen i bukvalno je na ivici šećerne bolesti – otkriva izvor i dodaje da se pevačica pridržava lekarskih saveta i da su promene vidne

– Teško joj je, ali trudi se. Ima dosta obaveza oko ćerke Tare, pa i ne misli toliko na hranu.

BRUKA U HRVATSKOJ – PREDSEDNICA PONIŽENA U RUSIJI: Čekala Putina 45. minuta, zbog Kolindinog poređenja sa Srbijom Hrvati pobesneli!

-Rasta je tu da je iskritikuje ako slučajno omane u nečemu – kaže izvor za “Kurir”.

UŽASNI DETALJI ZLOČINA KOJI JE ALBANAC POČINIO NAD SRPKINJOM: Tražio joj čašicu RAKIJE, pa je obljubio pred malom bebom!

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor: Kurir.rs)

[adsenseyu4]