POBESNELA ZBOG CELULITA: Marija Karan napravila haos na snimanju serije u Beogradu!

glumica

Foto: printscreen/instagram

Srpska glumica Marija Karan, koja živi u Los Anđelesu, poslednjih meseci boravi u Beogradu zbog serije “Pet”, a na samom početku snimanja napravila je opštu dramu.

– Ideja je bila da se snimi scena u kojoj će Marija pokazati svoje telo otpozadi i u prvom trenutku produkcija je imala predlog da se uzme dublerka da se glumica ne bi ogolela pred kamerama, ali je Marija sama rekla da za tim nema potrebe i da će ona to uraditi bez problema. Kada je snimljena intrigantna scena, glumica je odmah tražila da je pogleda i lično se uveri kako to zapravo izgleda, i tada je nastao opšti haos – prepričava izvor “Blica” koji se zatekao na snimanju ove ženske kriminalističke serije.

[adsenseyu5]

On ističe da je Marija u trenutku potpuno pobesnela i da nije mogla da se smiri.

– Čim je pogledala scenu, počela je da viče i da pravi paniku zato što joj je kamerman snimao noge u krupnom planu, a posebno celulit. Ona je očekivala da ti kadrovi neće biti toliko krupni. Istog trenutka je tražila od reditelja da se te scene izbace i postavila je ultimatum da u suprotnom neće učestvovati u seriju. Nakon brojnih pregovora i ubeđivanja, dogovoreno je da glumicu zameni dublerka da ne bi bilo daljih problema jer je to jedna od bitnih scena koju nisu želeli da izbace – prepričava izvor koji je bio na licu mesta.

NARODNI OBIČAJI NA DANAŠNJI DAN: Danas je PRAZNIK MAJKI I DECE, svi koji imaju žensku decu, moraju da urade važnu stvar!

Da bismo proverili ovu informaciju, pozvali smo Mariju Karan, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon.

Marija Karan u seriji “Pet” koja će se prikazivati na RTS-u tumači lik Aleks, uspešne žene koja je spremna da uradi sve zarad slave i bogatstva pa iz tog razloga upada u kriminalističke vode koje joj donose prednosti, ali i opasnost. Na početku snimanja serije Marija je izjavila da će njena harizma doći do izražaja:

[adsenseyu1]

– Mislim da živimo u specifičnom dobu i da je veoma bitno da dođemo do izražaja i na neki način da pratimo trend da je televizija nešto što je danas veoma uzbudljivo, da se piše dosta kvalitetno.

Glavne uloge tumače i: Jelena Đokić, Hristina Popović, Gala Videnović i Milena Radulović, koje kroz likove pričaju o uzbudljivom i emotivnom modernom Beogradu.

ODREKLA SE SINA I IZBACILA GA IZ KUĆE: Evo kako je pevačica ODREAGOVALA na pitanje o porodičnom skandalu!

Duga pauza

Posle nekoliko godina pauze kada je reč o domaćim serijama, Marija Karan je sa zadovoljstvom prihvatila novu ulogu.

– Nažalost, dok je snimanje u toku, ne smem da pričam o seriji. Mogu samo da kažem da sam presrećna što ponovo snimam u Srbiji – nedavno je za “Blic” rekla Marija.

POBEDNIK “ŠPANSKE SAPUNICE”: Nakon skandala sa Lukasom i Sonjom, Željko Šašić se hvali zbog jedne stvari NA SAV GLAS!

(Dnevne.rs/Izvor: Lubomir Tozev,Blic.rs)

[adsenseyu4]