PLJUVAO SRPSKI NAROD, A SADA DOLAZI DA ŽIVI KOD NAS: Dino Merlin KUPUJE stan u Beogradu, sa pogledom na… (INFO)

pevač

Foto: printscreen/instagram

Dino Merlin boravio je u Beogradu i tom prilikom obišao nekoliko nekretnina na Vračaru jer želi da tamo kupi stan

– Dino je dugo planirao da kupi stan u našoj prestonici, a nedavno je definitivno odlučio da pazari jedan, i to u srcu Vračara. Merkao je nekretnine na raznim lokacijama, ali nijedna nije ispunjavala njegove visoke kriterijume. Nedavno je u razgovoru s prijateljem saznao za jednu novoizgrađenu zgradu u tom delu Beograda koja spada u luksuznije. Odlučio je da dođe u Beograd i pogleda baš taj stan koji mu je prijatelj preporučio. Ima oko 100 kvadrata i prelep pogled na Hram Svetog Save – rekao je izvor za Kurir

[adsenseyu5]

On je dodao da se bosanski kantautor odlučio na taj potez jer ne želi više da boravi po hotelima kada dolazi u Beograd.

NOVI DETALJI UBISTVA U BORČI: Ubica udarao čekićem po glavi Jelenu, a zbog jednog detalja NIKO NIJE ČUO njene vriske

– Merlin u Beogradu ima mnogo prijatelja, ali ga i posao veže za našu prestonicu i zbog toga nekoliko puta godišnje dolazi u Srbiju. Tada odseda po hotelima. Međutim, rešio je da ima svoj kutak jer će s njim ubuduće moći i da dolazi supruga, kao i deca, pa će im boravak biti opušteniji i lagodniji. Neće biti vremenski ograničeni i moći će da uživaju kao u svojoj kući u Sarajevu – završava Kurirov sagovornik.

STEVAN ZATEKAO JEZIV PRIZOR U TORU: 40 ovaca sa rasporenim utrobama ležalo u krvi, odgovor INSTITUCIJA skandalozan! (FOTO)

(Dnevne.rs/SrbijaDanas/izvor: Kurir.rs)

[adsenseyu4]