PLESNI POKRET? Gagi Đogani se oglasio povodom slike koja je isprovocirala Srbe!

orao

Foto: Printscreen/Instagram

Internet je u poslednja 24 sata preplavljen fotografijom Gagija Đoganija na kojoj njegov plesni pokret podseća na pokazivanje “albanskog dvoglavog orla”, što su mnogi povezali sa provokacijama fudbalera reprezentacije Švajcarske nakon odigranog meča sa Srbijom na aktuelnom Svetskom fudbalskom prvenstvu u Rusiji, zbog čega su densera žestoko osudili.

U pitanju je slika na kojoj Gagi drži prekrštene ruke, tako da izgleda kao simbol “albanskog orla”,  što su mnogi javno osudili iako je u pitanju koreografija, te je ovaj momenat “izvučen iz konteksta”. Na podatak da ga užasno osuđuju na društvenim mrežama, i frontmen grupe “Funky G” ostao je šokiran.

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Ivica Osim objasnio zašto je Srbija eliminisana sa Mondijala!

– Ja sam zgrožen, zgranut i zatečen! Nemam pojma o čemu se radi! U ovoj zemlji svako može da te vređa, omalovažava… Tužan sam! – rekao je uznemireno Gagi.

simbol

Foto: Printscreen/instagram

– Udaraju me tamo gde najviše boli, zbog našeg porodičnog porekla sa Kosova! Pa ja sam na Fejsbuku javno podržavao Srbiju, kačio sam i slike. Zar to nije dokaz da mi tako nešto ne bi palo na pamet?! Ja sam rođeni Beograđanin! Ne mogu da verujem kako mi je dan počeo.

MESEČNI HOROSKOP za JUL 2018. (ASTRO)

-Molim vas, napišite da hejteri popiju otrov! Želim im da piju otrov svaki dan! – poručio je iznerviran pevač za “Srbija danas”.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

1 Comment on "PLESNI POKRET? Gagi Đogani se oglasio povodom slike koja je isprovocirala Srbe!"

  1. miha bukovac | 30. јуна 2018. at 13:43 |

    Ovaj “Gagi Đogani” je pčelica Maja, mala ptica lastavica, isto i one imaju krila pa se nekad ovako “ukrste”, “hejteri” odmah to povezuju sa politikom i “njegovim šiptarskim poreklom”! Hejterska posla!

Comments are closed.