PLEMENITA JELENA ĐOKOVIĆ: Evo zbog čega je Novak ponosan na nju! (FOTO)

Foto: Instagram

Foto: Instagram /DjokerNole

Supruga slavnog tenisera mnogo polaže u mlade ljude i njihovo obrazovanje, što je jedna od najvažnijih tema u celom svetu

Mnogi vole da istaknu kako Jelena Đoković nije ništa drugo nego supruga slavnog teniseraNovaka, a ni ne znajući čime se ona zapravo bavi.

A bavi se mnogim dobrim stvarima!

Danas je, na primer, ponovo ostvarila još jedan u nizu plemenitih ciljeva, koji se tiče obrazovanjamladih ljudi.

Ona je bila jedan od članova žirija u okviru seminara Univerziteta u Monte Karlu “Ostavi svoj trag”, koja za cilj ima edukaciju mladih ljudiu oblasti ugostiteljstva.

[adsenseyu1]

Osim što je ocenjivala njihov rad i ideje, Jelena je bila i jedan od predavača, na šta je veoma ponosna, a još ponosnija je na mlade ljude koji imaju želju da uče i postignu mnogo.

Danas ste svi bili pobednici. Svi smo jako srećni što smo imali priliku da budemo svedoci briljantnih ideja narednih generacija lidera. Zaista sam uživala i želim da iskoristim priliku da vas sve pomenem. Svi treba da budete ponosni na sebe.Pratiću vaš rad, ali znam da čete uraditi nešto sjajno tokom godina koje dolaze”, napisala je Jelena i pobrojala imena učesnika.

[adsenseyu1]

Na kraju seminara odabrano i nagrađeno sedmoro najboljih, a Jelena je fotografiju podelila na Instagramu, želeći da podeli sreću zbog njih sa svojim fanovima na ovoj društvenoj mreži.

(stil.kurir.rs)