PEVAČ PRODAJE STAN U FILMSKOM GRADU: Darko Lazić traži pola stana od Ane, to je jedini uslov za razvod!

Foto: printscreen/instagram

Iako je luksuzni stan u Filmskom gradu vredan 200.000 evra prvobitno nameravao da posle razvoda ostavi još uvek zakonitoj supruzi Ani Sević, Darko Lazić shvatio je da mora da promeni plan. Zbog loše finansijske situacije i troškova lečenja, pevač će tražiti jednaku podelu imovine stečene u braku.

Otkako je zbog teške nesreće završio u bolnici, otkriveno je da Lazić nije imao pokriveno zdravstveno osiguranje i da gotovo ništa nije uštedeo. S obzirom na to da ga po izlasku iz bolnice čeka dug oporavak koji iziskuje dosta novca, pevač će biti prinuđen da proda stan u Skojevskom naselju i da novac podeli sa Sevićevom na ravne časti.

– Otkako su se rastali, Darko se preselio u Brestač kod svojih, a njoj i ćerki Loreni je ostavio taj stan. U pitanju je dupleks od 150 kvadratnih metara, veoma je komforan i luksuzno opremljen, a njegova vrednost iznosi oko 200.000 evra. Darko je želeo da po razvodu s Anom taj stan pokloni njoj, ali s obzirom na okolnosti, to neće biti moguće. On mora da plati bolničko lečenje, ima neke dugove, a i oporavak će ga koštati dosta – fizioterapeut, brojne terapije, banja… To su ogromne pare. Iako su prijatelji rekli da će mu finansijski pomoći, on ne želi da ih previše opterećuje. Pritom, kuća u Brestaču nije do kraja završena, a s obzirom na to da odnedavno tamo živi i njegova verenica, s kojom planira porodicu, moraće da ubrza radove – kaže izvor blizak Laziću i dodaje da se posle dugog razmišljanja Darko odlučio na težak korak.

Majka preminule male Nađe najavila protest ispred bolnice i objasnila zašto je objavila status o Darku Laziću i lekarima koji je podelio Srbiju

– U razgovoru s roditeljima i Marinom on je doneo odluku da po razvodu traži podelu imovine. Ana će sa 100.000 evra moći da kupi i više nego pristojan stan za ćerku i sebe i da joj ostane novca, a Darko će sa svojim delom da isplati sve i na miru nastavi oporavak – kaže izvor i otkriva da je Sevićeva bez problema pristala na to.

darko

Foto: Kurir

– Ana zna da je on u veoma lošoj situaciji i ni najmanje ne želi da mu stvara probleme. Zna koliko je Darko uradio za njihovu porodicu i da Lorena ni u čemu nije oskudevala dok je on nastupao i uverena je da će se to nastaviti čim on ponovo krene da nastupa. Žao joj je što će stan morati da proda, jer je navikla na komfor, a i to je njen dom u kom ima uspomene, ali svesna je situacije i spremna je da sa ćerkom, ali i dečkom Danijelom, počne život na nekom drugom mestu – kaže izvor, čije navode nismo uspeli da proverimo kod aktera ove priče.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/Jelena Stuparušić)