PERIOD VLADAVINE RIBA: Tri znaka očekuje povoljan period i on će trajati od 3. do 20. marta (ASTRO)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Tri znaka će ipak imati razlog za sreću

Vladavina Ribe je počela, a tokom ovog perioda retrogradni Merkur će praviti probleme tokom većeg dela. Međutim, nekim znakovima će se sreća ipak nasmešiti.

Ova 3 znaka su među retkima koje očekuje povoljan period i on će trajati od 3. do 20. marta.

Rak

Život ima svoje čudne puteve, pa ne možete poreći da ste u proteklom razdoblju, bez obzira na svoju izraženu intuiciju, imali mnogo izazova u vezi i odnosima s drugim ljudima. Prešli ste dug put i to se vidi, ali sada vam se vraća energija i ponovo imate želju za akcijom i učenjem.

Ako razmišljate da li da se upustite u nešto novo, sada je pravo vreme za to, jer ćete imati mnogo inspiracije.

S druge strane, zbog retrogradnog Merkura treba da budete oprezni na svakom koraku – ne potpisujte važne ugovore pre nego što ih detaljno pročitate.

Društveni život će vam procvetati u ovom razdoblju i imaćete mnogo dubokoumnih razgovora.

Škorpija

Vaše izražavanje je jedinstveno. Ako ste dugo držali sve u sebi tokom sezone Vodolije, sezona Riba će biti razdoblje vašeg otvaranja.

U ovom razdoblju imaćete priliku i da upoznate nekog ko će vas inspirisati i u koga biste mogli da se zaljubite, a zbog uticaja retrogradnog Merkura može se dogoditi i da vam se javi neka osoba iz prošlosti. Okončajte sve sa njom i nastavite dalje. Ne osvrćite se više nazad, nego samo hrabro nastavite napred.

Ribe

Vaša sezona je konačno došla i vi već osećate magiju. Merkur će biti retrogradan u vašem znaku do 9. marta, dok se ne vrati u Vodoliju, ali ne treba brinuti zbog njega, nego izvucite najbolje iz toga. Prisećajte se stvari i preispitujte ih kako biste se osvestili i spoznali šta treba da promenite.

U ovom razdoblju pokazaćete se kao posvećeni partner i tako ćete ojačati i svoju ljubavnu vezu i odnose sa drugim važnim ljudima.

   

Vaša komunikativnost doći će do izražaja, pa treba iskoristiti ovaj nalet brbljivosti u svoju korist. Otkrijte lepotu koja postoji oko vas i samo čeka da je zgrabite.

(Dnevne.rs/astrosudbina.com)