PENTHAUS OD 230 KVADRATA: Ovde će živeti Ana, Švajni i Luka! (FOTO, VIDEO)

stan

Foto: Printscreen/tviter

Ana, Švajni i Luka će po izlasku mame i bebe iz porodilišta živeti u raskošnom penthausu sa pogledom na jezero.

Srpkinja i Nemac za iznajmljivanje stana plaćaju 30.000 evra mesečno, a Ana je imala jedan određeni uslov koji je njihov dom morao da ispuni.

Ana Ivanović i Bastijan Švajntajger baš znaju da uživaju! Lepa Srpkinja i slavni Nemac žive u penthausu od 230 kvadrata u Čikagu koji se nalazi u hotelu “Valdorf Astorija” sa pogledom na jezero Mičigen.

Kako prenose svetski mediji iznajmljivanje ovog apartmana je oko 30.000 evra, a kada bi se kupio koštao bi skoro 10 miliona evra.

PROROČANSTVO BABA VANGE: “Svi će se otapati, poput leda, samo jedno će ostati netaknuto – Vladimirova slava, slava Rusije”

Anin jedini uslov je bio da ovaj penthaus ima terasu, što joj je i ispunjeno, dok je stan opremljen najnovijom i najskupljom tehnikom.

Apartman je sačinjen od dnevne i porodične sobe, trpezarije, dok je kupatilo urađeno sa najmodernijim standardima, sa dva lavaboa, dve tuš kabine, a u stanu se nalaze još četiri kupatila.

Iako se penthaus iznajmljuje potpuno opremljen, Ana i Bastijan su odlučili da unesu svoj nameštaj iz Engleske pošto im je omiljeni stil, kako otkrivaju svetski mediji, ležerna elegancija.

Nekoliko meseci pre rođenja sina Luke, Ana i Švajni su opremili sobu za bebu.

PRVA FOTOGRAFIJA MALOG LUKE: Ana i Bastijan raznežili svet (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)