PAKLENI PLAN ANE SEVIĆ: Pevačica angažovala advokata i sve ovo traži od Lazića!

Darko

Foto: Printscreen/instagram/Darko Lazić

Pevačica Ana Sević navodno je rešena da Lazića nakon razvoda razbaštini i uzme mu sve što bude mogla. Navodno ona želi i da naruši njegov ugled u javnosti pričama da je on nju varao, iako prijatelji tvrde da su oboje bili neverni Ana je navodno angažovala advokata kojem je dala spisak pokretne i nepokretne imovine koju želi da ima na svoje ime, kao i visinu alimentacije jer je navikla na luksuzan život.

Razvod estradnog para Ane Sević i Darka Lazića očigledno neće biti bezbolan i bez teških reči! Pevačica je navodno smislila plan kako da lagodno živi i bez supruga, ali uz njegovu pomoć, hteo on to ili ne. Ana je navodno angažovala advokata koji će joj pomoći u realizaciji njene zamisli da razbaštini Lazića.

“Ana vrlo dobro zna koliko zarađuje Darko i da je jedan od najtraženijih ali i najplaćenijih pevača na estradi, zato je rešila da uzme deo tog kolača. Njoj će svakako ostati stan u elitnom delu Beograda gde su zajedno živeli jer je tada vrlo proračunato uspela da izdejstvuje da se nekretnina vodi na nju. Međutim, ona želi da zadrži auto koji je zapravo Darkov, a ona ga vozi još uvek, kao i još jednu nekretninu koju bi tražila za ćerku. S druge strane, ona će igrati na kartu da je zapostavila karijeru zbog porodice, da bi joj on obezbedio luksuzan život koji je do sada vodila. Planira da mu traži da Lorena pohađa privatnu školu, kao i da on nastavi da plaća vrtić, dadilje i kućnu poslugu koju su do sada imali zahvaljujući njegovim finansijama”, kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

NEKA “ŠMRČE” AKO GA TO ČINI SREĆNIM: Rada Manojlović stala u odbranu Darka Lazića

“Ana već dugo nigde ne peva, nije izdavala singlove, niti išla na tezge jer se uljuljkala u lagodnom životu koji je imala zahvaljujući Darku. To što je vodila jednu emisiju na “Grandu” ne bi joj bilo dovoljno ni za cipele koje nosi. Darkove ispade i priče o neverstvima upravo zbog toga je i praštala i prelazila preko toga jer joj je odgovaralo da vodi glamurozan život. Međutim, ona sada kopa ne sve strane kako bi nastavila da živi na visokoj nozi, a ne vidi drugi način do da sporazumnim razvodom braka natera Darka da joj ostavi pozamašnu sumu novca, nekretnine i plaća veliku alimentaciju. Da stvar bude gora, Lazić će i pristati na sve to zbog ćerke, ali ga porodica i prijatelji ubeđuju da bude pametan i ne dozvoli joj da svoj plan sprovede u delo.”

Izvor koji je navodno upućen u sve što se godinama dešavalo u braku ovo dvoje pevača kaže da Sevićeva ne želi samo finansijski da uništi Darka, već i da mu naruši ugled kako bi mu oskrnavila karijeru.

DETINJSTVO PUNO BOLA: Danas živi u raskoši, a zbog bolesti je godinama imala košmare i traume

“Ana je besna jer je posle svega što je trpela godinama zapravo Darko odlučio da stavi tačku na njihov brak. On je ređao skandale godinama, nije ga bilo kući danima, ali je mnogo zarađivao pa je uspeo da se iskupi poklonima i lagodnim životom koji je priuštio Ani i ćerki. Ona sada shvata da je sve preko čega je prešla bilo uzalud i zato želi da mu se osveti. Ona nagovara sve svoje prijatelje da pričaju kako je Darko taj koji je varao, imao poroke i rasipao novac. Da se razumemo, nije Darko cvećka, ali sve to što ona pokušava da mu napakuje nije tačno. Pitanje je samo da li će on uvideti njen plan ili će, kao i do sada, dati sav novac koji ima, samo da viđa dete više. Ona je svesna da je on slab na Lorenu zato će joj dozvola koliko će je puta on viđati biti glavni argument u ovoj borbi”, otkriva izvor.

Darkovi roditelji su zabrinuti za sina jer navodno znaju na šta je sve spremna Ana.

“Oni su oduvek imali animozitet prema njoj jer se ponašala osorno i nije ih posećivala. Sada su čuli za njen plan i spremni su na sve da to spreče.”

Komšije Ane i Darka: Od avgusta ne žive zajedno

U elitnom delu Beograda gde su živeli Ana i Darko u stanu koji je on kupio, ali na njeno ime, svi pričaju da je taj brak okončan pre nekoliko meseci.

ISTINA JE, RAZVODIMO SE: Ana i Darko izdali zajedničko saopštenje za javnost

“Njega dugo nisam video, dok nju i viđam. Darko je stan napustio još letos kada je bila ona afera u vezi s Lukasom. Dođe ponekad tu da vidi ćerku valjda, ali s Anom nema ništa. Taj njihov brak je loš godinama”, kaže jedan od komšija, dok komšinica dodaje:

“Ne znam da li se drogira, možda je smršao upravo zbog toga, ali deluje kao zdrav mladić. S druge strane, dok je živeo ovde imali smo priliku da ga vidimo pijanog, a kao što znate, iz jednog poroka lako je preći u drugi.”

ZAVRŠILA U BOLNICI: Sonja Vuksanović hitno operisana!

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Blic)