Ovog se odrekla Jelena Đoković kako bi bila vitka: Nije mi teško da se ovako hranim! (VIDEO)

devojka

Foto: AP /tanjug

Jelena Đoković je zagovornica zdrave hrane. Pošto Novak boluje od celijakije cela porodica je odavno izbacila namirnice koje sadrže gluten.

Novak je nedavno u intervjuu za Forbes priznao da ponekad jede ribu, a Jelenina ishrana je striktno veganska i bazira se na sirovoj hrani.

“Ne jedem meso, ribu, mlečne proizvode i šećer. Moja ishrana se sastoji se od 70 posto sirove hrane i 30 posto kuvane (supe, testenina, kinoa, pirinač). Nemam problema s glutenom, ali izbegavam ga.

[adsenseyu4]

 

Da li je teško ovako se hraniti? Ne, ako znaš zašto to radiš i dobro si informisan o svemu. Da, teško je nači prave namirnice, pripremljene na zdravi način. Zbog toga je organiziranje i informiranje ključ svega.

Srećna sam jer imam partnera koji baš poput mene želi da ostane zdrav i jak”, napisala je jednom prilikom na svom Instagram profilu.

[adsenseyu5]

U našem društvu još uvek vladaju predrasude o vegetarijanstvu i veganstvu, ali Jelena je zaista prava reklama za te tipove ishrane.

Kombinacijom zdrave hrane i redovnim fizičkim aktivnostima održava svoju zavidnu figuru koju je pokazala u simpatičnim videima objavljenim na Instagramu.

Nastali su u sklopu porodičnog druženja povodom 2. rođendana njihovog sina Stefana, a zgodna mama bila je obučena u kratki šorts i top koji je otkrio vitku liniju.

(Dnevne.rs /Zadovoljna.hr)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]