OVO NEMOJTE DA IGNORIŠETE: 15 znakova kojima on pokazuje da pati za tobom

moda

On primećuje da ste pustili nokte, ošišali šiške, nabavili novu torbu, smršali par kilograma. Verujte nam na reč! Želi vas, i to opasno

Pokazuje interes za svaku sitnicu vašeg života. On primećuje da ste pustili nokte, ošišali šiške, nabavili novu torbu, smršali par kilograma.
1. Dodiruje vam dno leđa.
Neki ljudi vole fizičku prisnost, neki baš i ne, ali provereno je da muškarci kada se zainteresuju, vrebaju donji deo leđa, barem nežno da stave ruku oko njih.

2. Smeje se svim vašim šalama.
Ok, možda ste zabavni s odličnim smislom za humor, ali niko nema baš toliko dobar smisao za humor!

[adsenseyu1]

3. Pokazuje interes za svaku sitnicu vašeg života.
Kao npr. zašto ste tačno izbrisali svoj Pinterest račun. Koga briga zašto… Osim ako se radi o osobi koja želi da bude s vama. Nju je briga!

4. Plaća vam piće. Da je ovo 20. vek možda bi vam i kupio piće samo zato što je kavaljer. Tamo negde početkom do sredinom veka. Ali danas, danas ćete piće dobiti samo ako želi da bude s vama.

5. Pozajmljuje vam svoj kaput. Ovo je jedan od onih kavaljerskih manira pred izumiranjem, ali muškarac će vam, ako mu se zaista sviđate, bez razmišljanja pozajmiti svoj kaput.

6. Šalje vam poruke u sitne sate. Budimo realni, niko nije budan u 3 ujutro samo zato što se pita kako ste vi proveli dan.

7. Lajkuje sve vaše slike na Instagramu. Ok, ne baš sve sve, ali sve na kojima ste vi, odnosno vaše lice.

8. Namiguje vam. U trenutku kada oseti da ste se vas dvoje povezali, on neće rećio ni reč, ali će vam to dati do znanja namigivanjem.

9. Dodiruje vam nogu prilikom razgovora. Verujte nam da to sigurno nije stvar uživljenosti u priču koliko uživljenosti u vaše noge.

10. Dodaje vas na Fejsbuku. Odmah! Bukvalno, čim vas je upoznao, šalje vam zahtev za prijateljstvo. Nema strpljenja da pričeka ni da stigne kući.

[adsenseyu1]

11. Komentariše sitne promene. On primećuje da ste pustili nokte, ošišali šiške, nabavili novu torbu, smršali par kilograma…

12. Gleda u vas. Ali stvarno jako, jako često primećujete kako vas posmatra. Činjenica je da ovo može biti i pomalo sablasno.

13. Njegov parfem se oseti na kilometar. Želi li da vas impresionira, verojatno će se okupati u omiljenom parfemu. I onda špricnuti jedno 20 špriceva. I još desetak po odeći.

14. Pravi se važan. Iako se radilo o sitnicama, počne li da vam priča o svim svojim dostignućima, definitivno se zapalio za vas. Ili to, ili je egocentrični manijak. Ali bez brige, jednostavno ćete videti razliku.

15. Prati vas kući. Bilo taksijem, bilo peške, prati vas sve do kućnog praga iako živi na potpuno drugom kraju grada.

(Index.hr)