‘Ovo je za nju, moj svaki gol je za nju’: Zvezdin junak derbija nije zaboravio pokojnu devojku! Ovo je njegova tužna priča…

momak-devojka

Foto: Printskrin/Instagram

Portugalac Ugo Vieira je u januaru izgubio devojku koja je preminula od raka

Ovo je za nju, moj svaki gol je za njurekao je napadač Crvene zvezde Ugo Vieira.

Na taj način otklonio je dileme zašto je ljubio ruko tokom proslave i kome su pobednički golovi bili posvećeni. Reč je o Edini Karvaljo, nekadašnjoj verenici koja je preminula od raka početkom godine.

[adsenseyu5]

O tome smo već pisali i bili smo u pravu kada smo ”priupitali” da li će baš njoj posvećivati golove.Nismo pogrešili. Ovo je Vieirina tužna priča…

Foto: Telegraf

Na Marakanu je stigao kao slobodan igrač, a prethodno je nastupao za moskovski Torpedo. U januaru ove godine doživeo je težak udarac.

Njegova devojka Edina Karvaljo se dve godine borila protiv opake bolesti, ali u toj borbi ipak nije izdržala.

Život mi je oduzeo moj naveći trofej. Hvala vam na podršci. Deo mog života se danas završio, ali ceo život… Bila je osoba koja me je promenila i najbolje razumela. Bila si ljubav mog života i razlog mog postojanja. Počivaj u miru – bila je poruka koju je Vieira preko društvenih mreža poslao.

[adsenseyu1]

Edina je bila profesor fizičkog vaspitanja, a kada je 2013. godine utvrđeno da boluje od raka, Vieira je momentalno odlučio da se vrati u Portugaliju kako bi bio uz nju, pa je realziovan transfer iz Sporting Hihona u Žil Visente. Ugo je veoma voleo Edinu i to pokazuje i nakon što je preminula.

par2

Nostalgija je najjači osećaj u mojoj svakodnevici. Nedostaje mi neprestano. Mirisi, mesta, osmesi. Nostalgija koja guši. Znam duboko u sebi da će bol popustiti. Jednog dana će bol biti deo istorije, a neki ljudi će zauvek biti u našim srcima. I posle šest meseci, i dalje ne mogu da objasnim ovaj jak osećaj. Volim te svim srcem, princezo moja… Sve što radim, radim za tebe – piše uz jednu od zajedničkih fotografija, koju je fudbaler kačio na svoj Instagram profil.

Jasno je da je igrač sve vreme bio uz svoju devojku, i nadamo se da će pregrmeti posledice ovako tužnog događaja.

(Telegraf.rs)