OVO JE UREĐAJ POMOĆU KOG ĆETE SMRŠATI: Ova električna pilula je spas za sve koji muku muče s kilogramima! (VIDEO)

lek
Istraživači tvrde da će ovo biti isplativo rešenje koje je jednostavno za korišćenje i koje može da poboljša kvalitet života milionima gojaznih osoba

Električna pilula za mršavljenje je novo otkriće koje omogućava ljudima da uživaju u obroku bez rizika od prejedanja i posledice koje slede. Izrael je pokrenuo ovu malu revoluciju u medicinskoj oblasti.

Kapsula koristi spoljašnji magnet i pozicionirana je na mestu koje će najviše imati uticaja na stomak. Bežični daljinski upravljač koji je kompatibilan sa iOS i Android uređajima, šaljeelektronske stimulacije na digestivni trakt kako bi ugušio apetit.

[adsenseyu4]

Ona funkcioniše u periodu od oko tri nedelje do trenutka kada se dezintegriše i bude izbačena iz tela. Tada pacijent treba da proguta sledeću pilulu kako bi se proces nastavio. MelKep je patentirala Kancelarija SAD za patente iz tehnologije u junu 2014. godine.

Istraživači tvrde da će ovo biti isplativo rešenje koje je jednostavno za korišćenje i koje može da poboljša kvalitet života milionima gojaznih osoba.

Pogledajte video:

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs/ Izvor: ctvnews.ca)