OVO JE SUPRUG NATAŠE NINKOVIĆ: Razlika u godinama im ne smeta, zbog njega glumica je ODBILA NEVEROVATNU PONUDU! (FOTO)

glumica

Foto: Printscreen/instagram

Poznata glumica Nataša Ninković (47) udala se sa 25 godina za Nenada Šarenca, koji ne voli da se ističe u javnosti, a tvrdi da joj je brak pomogao da sazri.

– Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake – rekla je svojevremeno Nataša.

Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti – dodala je tada Ninkovićeva, koja mahom čuva privatni život za sebe.

Nataša i Nenad su u ljubavi 23 godine, a jedno drugog pomažu i daju uzajamnu podršku. On je od Nataše stariji više od deset godina, što im, kako kažu, nikada nije predstavljalo prepreku. Imaju dva sina, blizance Mateju i Luku, sa kojima zajedno žive u Beogradu.

Nataša je u intervjuu za “Blic” jednom prilikom otkrila da je odbila američkog reditelja Olivera Stouna upravo zbog svog supruga.

– Oliver Stoun bio je na nekom proputovanju kroz Balkan i svratio je do Beograda. Tada sam ga videla poslednji put.Pokazala sam mu Narodno pozorište, zapravo scenu gde igram, grad… Stalno me zapitkivao šta je tu toliko vredno, pa sam odlučila da ne pokušam u Americi

. Na večeri u Skadarliji upoznao je mog Nešu. Pitao me je da li je i on jedan od razloga zbog kojih sam odlučila da igram u Beogradu i ja sam mu odgovorila: “Naravno” – rekla je tom prilikom glumica.

Glumica je uvek sa puno ljubavi govorila o Nenadu, sa kojim je, kako je isticala, doživela “holivudske trenutke”.

SVADBA U SRBIJI, APSOLUTNI HIT: Puna sala gostiju zanemela kad su čuli šta je MLADOŽENJA rekao matičaru (VIDEO)

– Ja sam srećna žena, jer sam ih imala i na poslu i privatno, a i danas imam takve trenutke.

Bilo je večeri kada sam govorila sebi: “Nema dalje, nema bolje”. Situacije “nema dalje” imala sam mnogo puta sa suprugom.One kratko traju, ali valjda baš zato jesu izuzetne – izjavila je Nataša ranije.

   

(Dnevne.rs /Izvor:  V.M., Blic)