OVO JE POSLEDNJI PUT DA GLEDATE TAMARU GRUJIĆ NA RTS-U?

akcija

Foto: Printscreen

Izvor sa RTSa  je rekao da Tamara angažman desete sezone u ovoj medijskoj kući završava početkom februara

Tamara Grujić, voditeljka popularnog formata „S Tamarom u akciji”,koja emisiju vodi na Radio televiziji Srbije,

navodno je odlučila da pređe na TV Prva. Kako prenose mediji, Grujićeva je ovu odluku o napuštanju RTS-a donela iz komercajalnih razloga, a transfer u drugu medijsku kuću trebalo bi da se dogodi krajem sezone.

PROČITAJTE JOŠ

Mika Aleksić PRVI PUT progovorio o zlostavljanju devojaka

Tamara je, navodno, 11. januara otišla kod direktora Dragana Bujoševića kako bi ga obavestila o poslovnim planovima, te da emisiju prenosi na TV Prva. Glavni razlog su sponzori, jer Javni servis u sat vremena programa može da ima šest minuta reklama, dok je na komercijalnim televizijama u istom terminu dozvoljeno duplo više.

Voditeljka na  pozive i poruke nije odgovarala, a izvor sa RTS  je rekao da Tamara angažman desete sezone u ovoj medijskoj kući završava početkom februara.

– Poslednja epizoda ove, desete sezone serijala „Tamarom u akciji”, je na programu RTS1 u petak, 5. februara – rekli su za 24sedam.

– Deseta polusezona se završava 5. februara. Prvi ugovor sa produkcijom Triangl je RTS zaključio februara 2016. godine i otad se serijal „S Tamarom u akciji” emituje na RTS – objasnila je za 24sedam Tanja Šikić, sa RTS.

 

Dnevne.rs, Mediji