OVO JE MALO KO ZNAO: Pre pokojnog Madžgalja, Dubravka Mijatović je bila u braku sa OVIM POZNATIM GLUMCEM (FOTO)

glumci

Foto: YoutubePrintscreen/Posle-aplauza-JelenaStil

Glumci Dubravka Mijatović i Marinko Madžgalj započeli su vezu 2007. godine i u početku je delovalo da njihovoj ljubavi nikada neće doći kraj.

Međutim, Marinkova porodica u startu nije prihvatala novu snaju zbog razlike u godinama, jer je Dubravka bila 10 godina starija od glumca.

Bez obzira na to, nakon godinu i po dana veze, glumački par je vezu krunisao brakom, koji je trajao 7 godina, nakon čega su se sporazumno razveli, a zajedno su dobili i ćerkicu. Dubravka je bila uz svog bivšeg supruga kada mu je bilo najteže, posećivala ga je u bolnici i izuzetno teško je podnela njegovu smrt.

VATRENE: Žene u ovom horoskopskom znaku stvorene su za ljubavne igre, ali ćete ih teško zadržati kraj sebe

Ipak, malo ko zna da je Dubravka pre Marinka bila u braku sa još jednim našim poznatim glumcem koga svakodnevno gledamo na TV ekranima s obzirom da glumi u našim najpoznatijim serijama! U pitanju je Goran Radaković sa kojim lepa glumica takođe ima jednu ćerku.

Goran Radaković

Foto: YouTube printscreen/Dobro Jutro – Jovana & Srđan

Goran je svoju popularnost stekao u filmu “Tri palme za dve bitange i ribicu” u kojem je igrao sa Dubravkom, a gledali smo ga i u serijama “Sinđelići”, “Vratiće se rode” i “Žene sa Dedinja”.

OVO SU ZNAKOVI KOJI PREDSKAZUJU BUDUĆNOST: Pazi ko ti ide u susret kad ujutru izlaziš iz kuće (NARODNA VEROVANJA)

2 Comments on "OVO JE MALO KO ZNAO: Pre pokojnog Madžgalja, Dubravka Mijatović je bila u braku sa OVIM POZNATIM GLUMCEM (FOTO)"

  1. Daj, to ne znaju mozda danasnji osnovci. Inace Goran Radakovic je postao poznat mnogo ranije u Boljem zivotu gde je bio bubnjar u vojnom orkestru rodom iz Bosne.

  2. Pri tom nije tacno, da su bili u braku, vanbracno su zivelii jeste ga posetila ali je on imao svoju ljubav uz sebe, sve vreme Lanu. Pisete poluistine.

Comments are closed.