“OVO JE ISTINA O CECI I MENI”: Nekrunisani kralj ZVEZDARSKOG PODZEMLJA progovorio dva sata pred ubistvo!

Zvezdara

FOto montaža: Dnevne.rs/Printscreen/instagram/fejsbuk

Čak 23 godine nakon likvidacije Dejana Marjanovića, u jednom intervjuu otkriveno da su priče o njegovoj vezi sa pevačicom netačne i da je voleo samo verenicu Sindi.

Nekrunisani kralj zvezdarskog podzemlja Dejan Marjanović Šaban je dva sata pre nego što je ubijen, u jednom intervjuu, koji je tek nedavno, posle 23 godine od njegove likvidacije, isplivao u javnost, otkrio istinu o njegovoj vezi sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Iako su legenda devedesetih i folk zvezda često viđani zajedno u beogradskom klubu „Bojan Stupica“, te su u više navrata javno potvrdili da su zajedno, žestok momak je ipak na kraju ispričao kakav je njihov odnos zaista bio.

[adsenseyu5]

– Ja sam mlad čovek, završio sam građevinsku školu, volim da sam u društvu lepih devojaka, da vozim lep auto. Evo, imam BMW 850, to je, verujem, trenutno najbolji auto te klase u Beogradu. A i devojke me obožavaju. Molim te, objavi da su sve priče o mojoj navodnoj vezi sa našom najpoznatijom folk pevačicom čista izmišljotina i neistina. Volim jedino svoju verenicu Jelicu Matić Sindi. Ona je poznati foto-model na Zapadu i srećan sam s njom – ispričao je Šaban, kojeg je Ceca upoznala preko tada najbolje drugarice Mire Škorić.

On je posle pominjanja Cece priču okrenuo na drugu stranu.

NEVEROVATNO! KRIŠOM MU STAVLJAO TABLETE U USTA? Otkriveno kako je Vladimir pomogao Zoranu da čak 2 PUTA PREVARI POLIGRAF! (INFO)

– Ne volim da se junačim, da potežem revolver. Nisam od onih koji prvo pucaju, pa posle misle šta će, kako će. „Koka-kola“ je moje piće. Pancir ne nosim, ne treba mi, a i trudim se i trudiću se da ne izigravam živu metu. Da li sam hrabar? To nije važno, jer hrabrost nije preživeti metak u stomak, to je glupost – rekao je Šaban u jednom delu intervjua koji je objavljen na Instagramu, na profilu „Legende devedesetih“.

Dejan Marjanović Šaban važio je za nekrunisanog kralja Zvezdare. U medijima je pisalo da s njim počinje Cecina sklonost ka momcima s beogradskog asfalta. Kako je pevačica u jednom intervjuu navela, njih dvoje su kratko bili zajedno, ali je poznanstvo s njim iskoristila da je golišav iznese pred publiku na njenom prvom koncertu na Tašmajdanu.

[adsenseyu1]

– S njim me je upoznala Mira Škorić čim sam došla u Beograd. Bio mi je predstavljen kao vlasnik lanca butika, rekli su mi da mu je otac arhitekta i da je fin i obrazovan dečko. Pojma nisam imala da je momak s asfalta. S njim sam se zabavljala 17 dana i kad sam saznala ko je i šta je, odmah sam ga ostavila – ispričala je Ceca.

Srbi su prisvojili Gorana Dragića nakon finala, ali zbog ovog njegovog odgovora više niko neće NI POMISLITI DA TO PONOVO RADI (VIDEO)

ŠABANA 1994. IZREŠETAO KUM

Dejan Marjanović Šaban (23) ubijen je 18. oktobra 1994. godine ispred ulaza u zgradu, u Bulevaru revolucije, gde je živeo. Njega je hicima izrešetao kum Aleksandar Paunović (15), poznatiji kao Mali Paun. Sedam dana nakon ubistva Paunović se predao policiji. Po beogradskom podzemlju spekulisalo se da je Paun ubio Šabana samo da bi se dokazao u krimi-krugovima.

POSLE 7 GODINA U GRADU SVE RADE SAMI, KAO NAŠI STARI PRE 100 GODINA: Evo kako će izgledati kuća snova bračnog para iz Šapca! (VIDEO)

(Dnevne.rs/Izvor: Marija Dejanović, Kurir.rs)

[adsenseyu4]