Ovo je drugi NAJINTELIGENTNIJI čovek NA SVETU, pije 50 TABLETA dnevno “kako ne bi ZAGLUPEO”?!

pilule
Amerikanc Rik Rosner (54) ima IQ 192. Ako ste pomislili da je on naučnik varate se. Radio je kao barmen, striper, scenarista i učestvovao je u kvizu “Želite li da postanete milioner?”. Ipak, ono što je najinteresantnije kod njega jeste da pije lekove kako bi “sačuvao” mozak

Pročitajte da li vam je suđeno da u ovom životu pronađete svoju srodnu dušu

Amerikanac iz Los Anđelesa Rik Rosner (54) trenutno je drugi najinteligentniji čovek na svetu, sa koeficijentom inteligencije od 192. Ipak, to ovom čoveku nije donelo mnogo.

Ako ste pomislili da je on naučnik varate se. Radio je kao barmen, striper, scenarista i učestvovao je u kvizu “Želite li da postanete milioner?”.

[adsenseyu1]

Rosner je trenutno nezaposlen, a njegova dnevna rutina prilično je neobična. On je opsjednut svojim zdravstvenim stanjem do te mere da uzima 50 tableta dnevno “kako ne bi zaglupeo”.

Printskrin: YouTube/DontMiss2DayVideo

Rosner trenutno piše knjigu pod nazivom “Tupavi genijalac”. Slobodno vreme,  provodi i tako što razvija razne teorije.

– Svaki dan pijem kafu i aspirin, a između ostalog i eksperimentalnu pilulu koja navodno s mozga uklanja naslage proteina koji uzrokuju Alchajmerovu bolest. Jednostavno želim što duže da budem živ i zdrav – kaže Rosner.

Iako sam priznaje da mu verovatno svi ti lekovi koje pije neće koristiti, smatra da, ako mu i trećina njih pomaže, onda to ima smisla.

[adsenseyu1]

Rosner tako svaki dan uzima omega-3 tablete, aspirin, metformin, metoprolol, koktel multivitamina. Tablete su različitog delovanja: za redukovanje masti, regulisanje krvnog pritiska, čišćenje jetre.

Ovaj režim mom mozgu pomaže da bolje radi. Ako primenite mere prevencije da biste sprečili zaboravljanje naučenog, a koje dolazi sa godinama, zapravo

postajete pametniji – rekao je ovaj čudni genijalac koji se na listi najinteligentnijih nalazi iza grčkog psihijatra Evangelosa Kacilusa čiji je IQ 198.

(Telegraf.rs)