OVO JE BIVŠI MUŽ DUŠICE JAKOVLJEVIĆ: Upoznali su se na poslu i imaju DVOJE DECE

voditeljka

Dušica Jakovljević, Foto: Printscreen Youtube

Gledaoci kraj malih ekrana imaju prilike da je gledaju na televiziji „Pink“, a često se komentariše kako je u svom poslu surovi profesionalac i da je posvećena maksimalno onome što radi.

O Dušicinom privatnom životu, malo toga se zna, s obzirom na to da se ona van posla ne eksponira javno. Voditeljka je bila udata i ima dvoje dece iz braka sa producentom Aleksandrom Miljušem- sina Ognjena i ćerku Anđelu. Poznato je da su se Aleksandar i ona su se upoznali dok su zajedno radili za produkcijsku kuću „Emotion“. Izrodila se ljubav, potom i brak a razveli su se 2014. godine. U međuvremenu on je promenio više poslova, ali je ostao u sferi produkcije.

Dušica je svojevremeno gostujući u jednoj emisiji istakla da period kada se razvodila ne pamti kao traumatičan, jer je imala podršku svojih najbližih.

– Srećom, zbog te moje lude energije i okruženja i ljudi oko mene, ja se tog perioda ne sećam kao da se nešto traumatično desilo, a jeste tako bilo. Ali sada kad pogledam zahvaljujem celom svom okruženju i Bogu mene što su sklepali ovaku moji roditelji da nisam prolazila kroz to kao da je tragično – rekla je Dušica.

foto: Printscreen Instagram

Takođe, istakla je u jednom intervjuu da ju je zapravo razvod ojačao.

– Razvod me je ojačao i dao mi samopouzdanje, ali i naučio da probleme koje prepoznam na početku ne guram pod tepih- rekla je voditeljka pre par godina.

DUGOROČNA VREMENSKA PROGNOZA: Meteorolozi objavili kakvo nas vreme čeka do KRAJA GODINE (RHMZ)

Inače, Dušica je svoj 38. Rođendan prošle godine proslavila upravo u društvu svog bivšeg supruga, prilikom čega nije skidala osmeh sa lica te se stiče utisak da su Aleksandar i ona u prilično dobrim odnosima.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)