OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA do kraja AVGUSTA čeka lepo iznenađenje (ASTROLOGIJA)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Za ova 3 znaka će poslednji dani avgusta biti ujedno i najuzbudljiviji.

Lav

To značli da će vam sam kraj ovog vrelog perioda doneti pregršt prilika da se iskažete, pokažete i dokažete – bilo da se radi o ljubavnom životu, poslovnim poduhvatima ili nekim zdravstvenim stvarima.Drugim rečima, sad je pravi trenutak da započnete nešto novo, pa makar to bila i dijeta, jer su vam zvezde za naredne dane tako postrojene da garantuju uspeh.

Za slobodne pripadnike ovog znaka ne bi trebalo da bude iznenađenje ako upoznaju osobu koja će ih toliko zaintrigirati da će sve drugo pasti u drugi plan.

Srećan vam kraj leta, Lavovi!

HOROSKOP ZA SUTRA (15. avgust 2019.): Povoljan dan za ljubav! (ASTROLOGIJA)

Device

Device su verovatno primetile da im je čitav septembar bio odličan – što je i za očekivati, budući da je to njihov mesec!Ništa se po tom pitanju neće promeniti ni u narednim danima.Za vas bi u narednom periodu trebalo da važi pravilo “očekuj neočekivano” i budite spremni da se upustite u nove avanture, ma koliko se plašili izazova.

Jer, ako postoji nešto novo što želite da probate, a plašite se, sada je idealan trenutak.Zvezde su u vašem uglu, daju vam vetar u leđa i samo čekaju vašu inicijativuNeka nova ponuda, pre će biti romantična nego poslovna, mogla bi da se javi u poslednjim danima meseca i budite spremni da kažete gromoglasno “DA”.Za vas će jesenji meseci biti sve, samo ne dosadni.

Škorpija

Nakon dosta dosadnog, stresnog i lenjoj perioda, koji traje od proleća, konačno dolazi vreme koje će Škorpijama pružiti mogućnost da u potpunosti zablistaju.

Jesenji meseci ovom znaku uvek prijaju, a kraj leta ove godine donosi za sve avanturističke Škorpije dobru priliku da se malo posvete sebi, svojim željama, potrebama i ambicijama.

PUN MESEC 15. AVGUSTA: Ribe će konačno naći balans, Vodolije, čuvajte se!

To ne znači da ćete u narednim danima imati manje obaveza (sori, ali čak ni zvezde nisu toliko uticajne) već da ćete se konačno naći u onom stanju uma u kojem vam sve deluje lako i ostvarivo.

Sve će vam ići od ruke i konačno ćete se osećati kao ona stara Škorpija.

Ovo posebno važi za slobodne pripadnike i pripadnice znaka, koji mogu da očekuju nekoliko ludih avantura koje neće trajati, ali će vas uspomne grejati tokom cele zime.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Noizz.rs)