OTVORIO DUŠU: Aca Lukas otkrio da li ga je Sonja varala, o navodnoj aferi sa Anom Sević i zašto se kaje zbog veze sa Branislavom!

ljubav

Foto: printscreen/instagram/youtube/instagram

Posle mnogo tračeva o njegovom privatnom životu, koji su se čuli mesecima, Aca Lukas je odlučio da konačno otvori dušu i otkrije šta se zaista dogodilo između Sonje i njega, kao i da li je imao aferu sa Anom Sević, kao što se priča.

Aca ovoga puta ništa nije sakrio, i ispričao je mnoge nepoznate detalje iz svog privatnog života.

[adsenseyu5]

– Ovo će biti moj poslednji intervju koji se tiče privatnog života, i posle njega nećete čuti ništa osim muzike i koncerta. Svašta se pisalo, ja sam se uglavnom smejao. Sve je krenulo od mog rastanka sa Sonjom, i to je napravilo medijsku pompu. Naš brak već duže vreme nije funkcionisao kako treba. Dok smo živeli složno i lepo, živeli smo, posle toga to više nije išlo.

– Da sve spekulacije i kalkulacije presečem odmah, naš brak se nije raspao zbog treće osobe, nikakvi jarići, kozice, ovčice, nikakve Ane Sević, ništa slično tome. Mi smo se rastali jer nam nije išlo. Voleli smo se dok smo se slagali, i to je to. Rastanak je bio neminovan – rekao je Lukas i dodao da pomirenja sa Sonjom sigurno neće biti.

NARODNA VEROVANJA NA PREOBRAŽENJE: Ovo sutra NIKAKO NE SMETE da radite! (INFO)

– Pomirenja nema. Negde se neki čudan PR događa oko moje supruge i ne želim da mislim da to ima veze sa njom. Oko nje su pogrešni ljudi, a ja nikada nisam hteo da joj određujem društvo. Što se tiče pokušaja pojedinaca da mi spekulacijama naude, moram da im kažem da bi morali mnogo više da se potrude. Kada ćete da shvatite da etiketiranje kod mene nema efekta? Meni svaka etiketa dobro stoji. I najgora. Žao mi je što sam neke od njih pustio u ložu na koncertu gde su štrčali u odnosu na mojih 20.000 fanova. Pisali su se razni tekstovi od izvora bliskih Sonji kako je molim za oproštaj i svašta nešto.

pevač

Foto: telegraf.rs

-Jednostavno, mi smo se dogovorili da ovako više ne može da funkcioniše, a niko nikog nije prevario. Ja njoj verujem i siguran sam da me nije prevarila. Iako ljudi svašta pričaju, a pogotovo sada kada nismo zajedno, svi su hrabri i dušebrižnici. Što se mene tiče, ne dolazite mi s informacijama. Prijatelji, gde ste bili do sada? – izjavio je pevač i napomenuo da nije bilo prevare, ni Sonjine, ni njegove.

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. AVGUSTA 2017: Ovna očekuju zanimljive vesti, Vodolija zavodi (LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE)

– Ja znam nju, ona bi mene ostavila da je mislila da sam je prevario, isto kao i ja nju. Ona će uvek biti moja supruga. Naravno da volim svoju suprugu i ko zna koliko ću je još voleti. Što bih to krio – objasnio je Aca i razrešio dilemu da li se i zvanično razveo od Sonje.

[adsenseyu1]

– Nismo se još sudski razveli. Dokaz da sam korektan u celoj priči je i taj da sam joj prepisao kuću i pre nego što smo se razveli. Nerviraju me ti loši savetodavci oko nje koji pokušavaju da nešto izrovare, pa se poturaju neke priče o Aci, i na kraju se desi da neko bude kriv i ‘ajde da krivac budem ja. Sad se pisalo i da sam bio sa Anom Sević.

Na pitanje da li je bio sa Anom Sević, Lukas je odgovorio:

– Kategorički tvrdim da ništa nisam imao sa njom. Neko pokušava da mi smesti. Jedini dokaz koji imaju je nekakva poruka koja je navodno meni napisana, a koju ja nikada nisam dobio od Ane Sević na moj telefon. Pristup mom telefonu imamo isključivo ja i moja supruga, od koje nikada nisam krio telefon. Neka kažu odakle ta poruka, to je vrlo lako. Isto tako, i ja sa svog telefona mogu sam sebi da pošaljem poruku, recimo, od Dženifer Lopez, pa da kažem da me opseda – objasnio je Aca i priznao da je najveću grešku u životu napravio kratkom vezom sa Branislavom Pašajlijom.

pevač

Foto: Printscreen/instagram

– Napravio sam životnu grešku s time što sam uradio s tom devojkom, sa Branislavom. Svakom čoveku se desi neka slabost. Možda malo besa, malo sujete, malo svega… uticalo je na to da napravim krvavu glupost. Ne zato što sam uništio mogućnost da se Sonja i ja pomirimo. Ne, i tada sam znao da nema ništa od braka.

POSLEDNJE PROROČANSTVO TARABIĆA: Počeće OPŠTI RAT, a Srbiju će jedna stvar spasti katastrofe

Ali to sa Branislavom je greška koju sebi nikad neću oprostiti, ne zbog nekog drugog nego zbog sebe. Zato što sam to uradio tako javno. Valjda čovek negde ne promisli dobro, a ja ništa nisam uradio namerno. Ne kažem da mi se nije dopala u tom trenutku, ali ne bi mi se dopala da su druge okolnosti. Ponašao sam se kao klinac – zaključio je Aca Lukas svoju ispovest.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]