OTVORILA DUŠU: EMINA O RAZVODU SA MUSTAFOM, ALI I AFERI SA MIŠKOVIĆEM!

Mišković

Foto: printscreen/instagram

Pop zvezda Emina Jahović pre nekoliko dana došla je iz Istanbula u Beograd zbog poslovnh obaveza, tačnije zbog snimanja novog spota. Već na aerodromu je sačkala ekipa emisije “Ekskluzivno” kojoj je otvorila dušu nakon što je obavestila javnost da se razvodi od kolege Mustafe Sandala.

Pevačica je otkrila da se dobro oseća nakon odluke da se razvede, jer ju je donela još pre godinu i po dana, ali je taj podatak iz privatnog života sve do skoro krila od medija. Ona je otkrila i u kakvom je trenutno odnosu sa bivšim emotivnim partnerom.

– Nije se porodica srušila, iako nismo više zajedno. Bićemo dobri prijatelji, jer on je, pre svega, dobar čovek. Jedna drugaric ami je rekla:” Biraj čoveka ne za koga ćeš se udati, nego onog od koga ćeš se razvesti – rekla je Emina aludirajući na to da je odabrala čoveka sa kojim posle razvoda može da bude u dobrim odnosima.

MUŠKARCA UMALO DA „PROGUTA RUPA“ BLIZU SLAVIJE: Biciklista povređen kada je POTONUO TROTOAR (VIDEO)

Ona nije mogla da ne iskomentariše i navodne razloge za razvod, koje smo mogli da čitamo u domaćim, ali i u turskim medijima. Ponajviše se pisalo o njenoj aferi sa Markom Miškovićem, sa kojim je navodno obnovila kontakt, što je uticalo na rušenje braka sa Mustafom.

pevačica

Foto: printscreen/instagram

– Nebuloza i glupost za čoveka kojeg nisam videla deset godina. Bila sam jako uznemirena zbog te priče. Nemam ništa da kažem na tu temu. Iznerviralo me je to. Nije lepo ni njemu ni meni da se takav imidž pravi, pogotovo njemu jer ima svoj brak – iskrena je bila Emina pre kamerom “Pink” televizije.

(Dnevne.rs/Izvor: D.P., Pulsonline.rs)