OTVORENO PISMO ACE LUKASA: “Ti si paćenik! Ti si jedan dripac koji ima čir na mozgu”

pismo

Foto: telegraf.rs

– Umesto da se baviš svojom muzikom, ti se baviš mojom ženom. Alo, retardu, ti i ja nemamo nikakve sličnosti i nemoj nas stavljati u isti koš – napisao je Lukas na svojoj Fejsbuk stranici

Nakon što Željko Šašić isprozivao Acu Lukasa posle njegovog razvoda sa Sonjom Vuksanović, vrlo brzo se oglasio i sam Lukas. On je u otvorenom pismu na njegovoj Fejsbuk stranici osuo paljbu po Šašiću.

NJEGOVIH PET MINUTA: Šašić ponovo ISPROZIVAO LUKASA i priznao šta oseća prema Sonji Vuksanović

Otvoreno pismo Ace Lukasa prenosimo u celosti.

“Komentatori boli me ona stvar šta mislite, al bar mislite kako jeste!!! Ajmo Šašiću u činjenice:

[adsenseyu1]

Ljudi opet moram da gubim vreme i radim nešto što mi se gadi. Zapravo ne gadi mi se da pišem jer to volim, a i umem i to jako dobro. Ali mi se gadi kada moram po stoti put da objašnjavam glupavom delu naroda, nešto što je tako jasno i lako proverljivo. A to sve kao posledicu povremenih ispada mog biografa Željka Šašića, bivšeg pevača i čoveka, koji ništa drugo ne radi, nego doduše samo kad ga pozovu, daje sebi za pravo da komentariše i analizira moj život.

Pre svega, Šašiću da bi mogao da daš bilo kakvu analizu, morao bi da imaš IQ bar trećinu u odnosu na moj. A ti imaš trećinu, ali trećinu celokupne moždane mase, a dve trećine su ti glatke kao staklo. Vijuga imaš da se mogu izbrojati na snimku tvoje doduše prilično velike, ali šuplje glave – napisao je Aca Lukas i dodao:

EVO KO SU SRPSKI MLADIĆI UHAPŠENI ZBOG UBISTVA NA ZAKINTOSU: Spasite nas, smeštaju nam jer su NAPADAČI U BEKSTVU!

– Da li bi bio ljubazan da mi se skineš sa one stvari i prestaneš da glumiš paćenika, jer potrebe nema za glumom. Ti i jesi paćenik. Drže te na dnu bunara u kofi, i kad god se desi nešto između mene i Sonje, oni te na čekrk izvuku do glave, ti lupiš koju glupost ostaneš živ, i oni te ponovo vrate dole. Kada se već toliko baviš sa mnom, što im nisi tražio da te izvade iz bunara, kada sam imao spektakularne koncerte u Bg, Zg, Sk, itd, pa da tada nešto kažeš. To su one manifestacije gde dolazi više od 120 ljudi, na koje si ti navikao tokom svoje blistave karijere. Alo retardu objasni ljudima, a nemoj da ćutiš kao mindza, kada me optužuju, da sam ti preuzeo ženu i da sam ti bio kum. To ti odgovara indijancu, da bi bio još veći paćenik. Kaži da ti ni na svadbi nisam bio, a kum jedino ako si to sanjao. Kaži da te je žena ostavila četiri godine, pre nego što je išta imala sa mnom. Znaš da sereš i likuješ, kada neko ima nesreću i to ti je sva satisfakcija u životu – navodi Lukas i nastavlja:

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

– Na tvom mestu bi ako ti je to svo zadovoljstvo, ja bi odavno merkao neko drvo da se obesim. Umesto da se baviš svojom muzikom, ti se baviš mojom ženom. Alo retardu ti i ja nemamo nikakve sličnosti i nemoj nas stavljati u isti koš. Idi bre i glumi Hju Hefnera, doduše sa jednom poluzečicom, i ostavi nas više na miru. Umesto da se baviš svojom ćerkom, ti si je ostavio onog trenutka, kada si shvatio da sa njenom majkom ne možeš da imaš ni zajedničkog doktora. Znači dete te ne zanima. A sereš po novinama da ti neko ne dozvoljava da vidiš dete. Ja ih imam troje van ovog braka i čik da vidim tog mudonju, koji će mi zabraniti da vidim dete, ako hoću. Ali ti nećeš – naveo je Aca Lukas i dodao:

METEOROLOZI UPOZORAVAJU – PROGNOZA ZA NAREDNE DANE: Spremite se, stižu GRAD i snažno NEVREME (GRAFIKON)

– Ti si jedan dripac koji umesto da ima sjajnu karijeru, ima bol i čir na mozgu nastao od zlobe i zavisti. Ajde demantuj me za činjenice koje sam izneo, baš bi voleo. I ne pokušavaj da mi se sada približavaš, misleći da moj rastanak sa Sonjom i tvoj ima sličnosti. Meni ne možeš prići jer se ne družim sa ljigavcima. Idi u svoju kofu i čekaj da opet nekog komentarišeš i samo ne znam koga ćeš sada. Sonja je žena Bog.

-Ona i ja se nismo složili, a ti je nisi razumeo jer si glup kao noga od stola. Probaj da mi siđeš sa one stvari. Kako god možeš. Zakači se za nekog ravnog sebi. Takvog potraži u školi za decu sa specijalnim potrebama. Možda ti to pomogne da shvatiš beznačajnost tvog hodanja po zemlji!

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Foto: Printskrin/ Youtube/Zvezde Granda

P.S. Prijatelji smo bili takvi da se nismo videli, osim kada svratiš sa mojim prijateljima. Da si me zvao na svadbu, znaš da ne bi došao, a o kumstvu je glupo i pričati. A ja tebe na moju nisam zvao jer sam već imao koga da kiti svatove sa ruzmarinom! – zaljkučio je on.

 

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

1 Comment on "OTVORENO PISMO ACE LUKASA: “Ti si paćenik! Ti si jedan dripac koji ima čir na mozgu”"

  1. SVE KRETEN DO KRETENA, SVAĐATE SE OKO OVE ODVRATNE ŽENETINE. NEMATE MOZGA NI JEDAN NI DRUGI

Comments are closed.