OTKRIO DETALJE TUČE NA VAŠARU: “Vratite mi lanac, to je uspomena od moje pokojne Ljupke”

Ojdanić

Foto: Telegraf.rs

Era Ojdanić je nedavno bio žrtva incidenta, kada su mu tokom nastupa na vašaru prišli nepoznati mladići, pretukli ga i uzeli mu novac i zlatnu ogrlicu koju je godinama nosio oko vrata, a koja mu je, kako je otkrio za Telegraf, najvažnija od svega

– Kako je moglo da bude, dobro je prošlo. Dobio sam mnogo udaraca po leđima i po rebrima – rekao je Era na samom početku intervjua i pokazao nam mesta udaraca na licu, a onda i detaljno objasnio kako je došlo do incidenta koji se dogodio na vašaru u kosmajskim Tresijama na koji svake godine rado odlazi, a na kojem je pevao sa Zoricom Marković.

[adsenseyu5]

– Na tom događaju počeo sam da sviram još 1965. godine. Možda je prošlo recimo deset vašara za Svetog Iliju da nisam pevao… Nikada takav blam, takvo ponizenje i takve batine mi se nisu dogodile u karijeri – ispričao nam je Era.

– Svirali smo i pevali ljudima pod šatrom i oni su pozvali Zoricu Marković i mene da im pevamo za stolom… Video sam da su već dosta pijani, ali na kraj pameti mi nije padalo da će se to dogoditi.Super su izgledali, lepo obučeni, krupni momci. Prišao mi je jedan, uhvatio mi mikrofon i rekao mi: “Vraćajte nam pare, sad ćemo da vas pobijemo”.

HOROSKOP ZA SVE ZNAKE ZODIJAKA: Evo kakvu sudbinu vam RETROGRADNI MERKUR donosi od 18 avgusta!

Dok se sve dešavalo, priča Era, niko nije reagovao; ni konobari, ni gosti; svi su samo gledali šta se dešava. Zorica Marković je jedina prišla, rekla da Eru ostave na miru i povukla se, jer je lošijeg zdravstvenog stanja.

– Onaj jedan koji je smirivao situaciju nije me udario, ali mi je potrgao lanac sa vrata – kaže Era.

– Samo da sam izgubio svest, ja danas vama ne bih davao intervju. Malo je falilo. Govorio sam im da ću im dati pare, samo da me ne ubiju…i on je zavukao ruku u moj džep. 1.900 eura sam imao, to su mi uzeli… Džaba ti i pare i lanac, samo kad sam sačuvao goli život – uzrujano je objasnio pevač.

HOLANĐANKA NE MOŽE DA NAM SE NAČUDI: U svetu svi jedu LUBENICE, ali samo u Srbiji CURI I SMRDI!

– Nikoga nisam tužio, čekamo pozive i istraga će pokazati pravu stvar. Moj novac i lanac su kod njih. Lanac mi moraju vratiti, to mi je uspomena od moje pokojne Ljupke, žene… Godinama nosim taj lanac. I naravno, moje pare koje sam ja krvavo zaradio, moraju da mi vrate – oštar je bio Ojdanić.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]