OTKRIO DETALJE ODNOSA NAKON RAZVODA: Marko Živić o bivšoj ženi koja je naša poznata voditeljka! (FOTO)

glumac

Foto: printscreen/youtube

Marka Živića publika trenutno gleda u nekoliko serija na različitim televizijskim frekvencijama, kao i u šou-programu “Luda noć”. Marka život nije mazio, ali je bez obzira na tešku bolest koju je imao i razvod iz svega izašao nasmejan i pozitivan.

O svom emotivnom životu danas šturo priča, ali ipak otkriva da je sa bivšom suprugom Natašom Pavlović u dobrim odnosima.

“Nemam primedbe na svoj emotivni život. Jako sam zadovoljan i miran. Što se tiče Nataše, nedavno sam joj čestitao rođenje drugog deteta. Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani.”

[adsenseyu5]

“Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije”, iskren je Marko, koji za razliku od mnogih muškaraca priznaje da često plače.

PRAVOSLAVAC I MUSLIMANKA RASKINULI VERIDBU POSLE BOLNE UCENE NJENOG OCA: A onda su saznali da je TRUDNA!

“Čovek sam odlučuje kako će da živi svoj život. Imaš opciju da gledaš da će sve proći i da sutra dolazi bolji dan. Trudim se da budem pozitivan. Niko nije srećan, vedar i raspoložen 24 sata. Imam i ja stvari koje proživljavam sam sa sobom, sa svojim najbližima. Svašta može da me rastuži”, kaže Živić i priseća se situacije koja ga je nedavno dirnula do suza:

bivši

Foto: Printscreen

“Imam prijatelje, jednu romsku porodicu koju često srećem i njihovo dete je bilo bolesno. Išli smo zajedno da kupimo lekove jer nisu imali zdravstvenu knjižicu. Ceo dan posle toga sam bio neraspoložen. Pitao sam se šta bi se desilo s tim detetom da mene nisu sreli slučajno.”

PRONAŠAO TORBU SA 50.000 EVRA: Kao NAGRADU od vlasnika dobio je.. (INFO)

“Da li bi dobilo 40 temperaturu i ušlo u još veće probleme. Ne ideš tamo gde hoćeš, nego gde te život vodi. Plakao sam od sreće što sam se baš ja našao tu u tom momentu da im pomognem”.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Puls)

[adsenseyu2]