OTKRIĆE ZAPANJILO I DOKTORE: Stavite jednu KAP LIMUNA NA JEZIK i saznajte bitnu stvar o sebi

led

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Šezdesetih godina prošlog veka Hans i Sibil Ajzenk su sproveli eksperiment koji je ubrzo postao veoma rasprostanjen i popularan za sve koji su hteli da saznaju nešto više o sebi, a reč je o soku od limuna

Samo jedna kap soka od limuna na jeziku može da otkrije nešto neverovatno!

Šezdesetih godina prošlog veka Hans i Sibil Ajzenk su sproveli eksperiment koji je ubrzo postao veoma rasprostanjen i popularan za sve koji su hteli da saznaju nešto više o sebi, a reč je o soku od limuna.

Nezvanično, jedan od zanimljivih načina da procenite da li ste ekstrovertna ili introvertna osoba na biogenom nivou jeste da uradite test sa jednom kapi limunovog soka.

Zdravlje iz prirode: Obavezno koristite ove čajeve

Ukoliko vam se količina pljuvačke ne poveća ili se poveća samo malo, onda ste ekstrovertna ili otvorena osoba, a ukoliko počnete da lučite veću količinu pljuvačke, onda introvertna ili zatvorena, u sebe okrenuta osoba.

Introvertni ljudi proizvode više pljuvačke kada probaju sok od limun, i to verovatno zato što imaju viši osnovni nivo kortikalnog uzbuđenja.

MEŠAVINA PROTIV 100 BOLESTI: Ruski onkolog preporučio čudesan recept za mnoge bolesti modernog društva (RECEPT)

Naime, po toj teoriji introvertne osobe imaju tendenciju da luče pljuvačku više nego ekstrovertni tipovi ličnosti, a koji ste tip, možete saznati ovako: stavite kap limuna na jezik i merite količinu svoje pljuvačke.

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: Novi.ba)