OTAC MARIJE ŠERIFOVIĆ OGORČEN NA ĆERKU: “Ogolila je sebe i bacila se na dno, samo da bi uzela pare”

pevačica

Foto: printscreen/instagram

Bivši muž Verice Šerifović i otac pevačice Marije Šerifović, Rajko ogorčen je na ćerku i nekadašnju suprugu.

[adsenseyu5]

On tvrdi da ga je Verica uz lažnog svedoka strpala u zatvor, a najteže mu pada to što Marija podržava majku, dok se njega čak ni ne seti.

“Marija na sve ono što mi je uradila njena majka ne kaže ništa. Ona je uz Vericu, neće da se javi na telefon, na poruke, na pozive… O njoj neću ništa da pričam, a ako me zakači, to će biti feljton. I o njoj mnogo strašnih stvari ima, od gubljenja njene nevinosti, pa nadalje. Ceo Kragujevac zna, nije postojala najskuplja stvar koju joj ja nisam kupio, nije bilo patika i telefona koje nije imala. Kada je trebalo prva ploča da se radi, kod najskupljeg makedonskog kompozitora smo išli da joj uradi ceo CD, nikada nisam bio loš prema njoj, a ona me ne voli. Za sve ove godine koliko peva i radi, ne znam ni da li mi je šest puta poslala po 100 evra”, kaže Rajko i otkriva da mu ne smeta što je njegova ćerka lezbijka.

pevačica

Foto: Printscreen/instagram

“Marija je prilično alava devojka, nju samo pare zanimaju i ništa drugo. To što je njeno opredeljenje da bude lezbijka, to mi ne smeta uopšte, njena je stvar, tako je rođena, ali mi smeta što joj je samo novac u glavi i kako da uzme što više za sebe. Pa i tu ispovest što je pravila o sebi, šta je bio motiv nego da se uzme novac, ogolila je sebe i bacila se na dno, priznala je da lezbijka samo da bi uzela pare. Danijel Šerifović, moj sin, ponaša se kao da je živeo sa mnom, a nikada mu ništa nisam dao, ali on je drugačije vaspitan, završio je školu, on je profesor. Njemu je krivo što se sve ovo meni dešava, pita se da li je to moguće, vidi se da se ždere”, rekao je otac Marije Šerifović za novi Scandal.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor:Kurir.rs)

[adsenseyu2]