OSTAVIO JE DOK JE BILA TRUDNA: Poznata voditeljka TUŽILA bivšeg, zbog tragedije išla kod psihijatra, a sad uživa sa mlađim biznismenom (FOTO)

voditeljka

Foto: katic /instagram

Jednu od omiljenih srpskih voditeljki, Draganu Katić, život nije mazio, ali ona je i pored svih problema koji su je snašli uspela da zadrži pozitivan duh i osmeh na licu.

Dragana Katić pre dvadeset godina na svet je donela blizance Bojana i Bobana, međutim najlepšem događaju u njenom životu – rođenju sinova, prethodio je vrlo turbulentan period. Naime, voditeljku je partner ostavio dok je bila trudna, a ona se u poodmakloj trudnoći suočila sa činjenicom da će naslednike odgajati sama.

Dragana je početkom ove godine priznala da je tužila oca svoje dece zbog neisplaćenih alimentacija.

– Ako krenemo deci da objašnjavamo da zakonski možeš neke stvari da regulišeš, ti ćeš dobiti novu generaciju mladih ljudi koji znaju svoja prava i obaveze. Da su moji roditelji bili razvedeni, ja sam sigurna da moja majka ne bi tražila alimentaciju, da se ne bi sudila, jer bi to bila sramota.

katic

Foto: Facebook

Ja sam obrnut slučaj jer sam svoju decu uvela u celu priču. Kada su napunili 18 godina, pitala sam da li hoće da uđu u priču, oni su pristali, pitala sam zbog čega i oni su naveli. Oni su sada punoletni i on će da ode i da potpiše svoju izjavu.

Sam će da uđe i zakleće se da će govoriti istinu. Izađi pred zakon i kaži istinu. Ako dobiješ, dobiješ, ako izgubiš, izgubiš, ali ćeš u svakom slučaju naučiti nešto – rekla je ona u jednoj emisiji.

– Mogu samo da kažem da je proces već u toku i ništa ne bih dodala, ni oduzimala. Naravno da je teško biti samohrani roditelj, kako nije. Ipak je drugačije kada su tu dva roditelja, ali ja sam tako odlučila – rekla je ona tada.

Ovog leta, ponovo je pronašla sreću u ljubavi i uplovila u vezu sa deset godina mlađim biznismenom. Pre dve godine, voditeljka je prošla kroz još jedan izuzetno težak životni period, kada su joj se za kratko vreme dogodile tri tragedije.

Izgubila je veoma blisku prijateljicu, a zatim i roditelje, i priznala da je posećivala psihijatra kako bi lakše prebrodila ovaj veliki gubitak.

Imala sam teške dane, pre svega kada sam iznenada, posle kratke i invazivne bolesti, izgubila dragu prijateljicu.  Posle toga roditelje, a kao jedinici, to mi je baš teško palo. To su užasno bolni i prelomni momenti u mom životu.

Kada sam osetila potrebu da se obratim psihijatru i da razgovaram o tome na koji način podnosim gubitak, ja sam to i učinila – ispričala je Dragana prošle godine.

– Otišla sam i mnogo mi je pomoglo. Svima bih preporučila da kada zapadnu u neke probleme i životna iskušenja i kada vide da ne mogu sami da se izbore sa tim posete stručno lice – rekla je ona.

katic

Foto: Instagram

– Jednostavno, bili smo dve individue koje su se godinama poznavale, bile u nekoj vezi, pokušale da žive zajedno, i shvatile da to ne ide. Zapravo, odlučila sam da sebe ne maltretiram – rekla je ona o svom nekadašnjem partneru i ocu svoje dece.

To je bio kraj i sa tim sam raščistila. Takva sam, uvek gledam da sebi ugodim, i na dnevnom nivou, a kamoli u životu generalno. Posle on iz raznoraznih, ali opravdanih razloga, nije mogao mnogo da učestvuje u odrastanju sinova. Sada imaju korektan odnos – ispričala je Dragana.

Sada je srećna i ispunjena, bvudući da pored sebe ima novog partnera koji joj stavlja osmeh na lice. – Osećam se kao nova, iako sam zadržala stare saradnike koji me oblače i sređuju. Neko će reći da izgledam možda staro i obično, ali meni je bitno šta mi poručuje moj osećaj.

Odjek publike ove emisije uvek je bio odličan tako da ne treba menjati ono što je dobro – rekla je ona 

– Od svega mi je najvažnije da sam emotivno osvežena i da će to publika sigurno videti. Neko poseban je zadužen za moj osmeh – otkrila nam je nedavno Dragana.

(Dnevne.rs /Izvor:  J. K. Blic)