ONE SU KRALJICE ŠARMA I LJUPKOSTI: Otkrijte sve o ženama Vagama, evo kakve su ljubavnice… (ASTROLOGIJA)

zena

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Kako bismo otkrili sve karakteristike astroloških znakova zabavno, ženski i ‘modno osvešteno’ upoznaćemo svakoga od njih na jedan malo drugačiji način. Počela je vladavina Vaga, a u nastavku saznajte sve o ženama u ovom znaku.
Žena Vaga voli pravednost, pravdu i ravnotežu a krasi je savršena sposobnost prosuđivanja, besprekornost i potpunost. Vage su društvene i imaju dar za komunikaciju, vole biti okružene prijateljima i porodicom. Harizmatična je i očaravajuća zbog čega neverovatnom prirodnom lakoćom privlači ljude sebi.Ona rado ući u neku raspravu i pobiti nečije mlako mišljenje pri čemu će joj, uz njenu ‘hladnu glavu’, pomoći i šarm. Međutim uvek je otvorena za promišljanja te će zbog svoje dobroćudne naravi priznati greške ako je se logičnim objašnjenjem može uveriti da nije u pravu.

Seks i veze

Vaga traži čvrstu vezu i partnera koji će je obasipati malim znakovima pažnje, poput papirnatih srca i svežeg cveća. Iako se čine smirene i staložene, kad se opuste žene Vage mogu biti vrlo zaigrane i romantične, a idealnog ljubavnog partnera naći će u Vodoliji ili Blizancu. Umne igrice u ljubavi kod Vage su strogo zabranjene.

[adsenseyu4]

Ona će iskreno reći što joj je na umu što znači da će nekad biti i bolno iskrena. Vaga će izabranom muškarcu biti potpuno odana, a zauzvrat će tražiti potporu i savet. Seks doživljava kao mentalnu vežbu, voli dobro proučiti šta partner voli u krevetu. Voli  zavođenja, duge predigre i dugog šaputanja na jastuku pre samog čina seksa.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Prijateljstvo

Zbog karakterne osobine da konstantno važu mogućnosti, žene Vage često su neodlučne. Njihove prijatelje takav karakter može frustrirati. No njeno kolebanje ustvari ide u korist Vaginim prijateljima jer jednako tako kako uzima u obzir sopstveni ukus, potrebe i želje, paziće i na ukus, potrebe i želje svojih prijatelja.Tu sposobnost imaju zahvaljujući svojem poznatom osećaju za pravednost i zbog toga su Vage odlični prijatelji. Srdačna i ljubazna kakva je, obožava upoznavati ljude s kojima ima zajedničke interese. Neraskidivo prijateljstvo najpre će doživeti s Lavom ili Strelcem.

[adsenseyu1]

Izgled

Ženu Vagu prepoznaćete po eleganciji kojom zrači svaka njena kretnja i pokret. Ona je savršeno prirodna, ljupka, graciozna i uvijek samo svoja. Njene karakteristike su pravilne crte lica, rupice na obrazima, širok blistav osmeh, lepi zubi, vitak struk i naglašeni bokovi. Vaga je perfekcionistica i uvek je sređena, uredne frizure i njen celokupni izgled uvek je uravnotežen i suptilan. Vagi se gotovo nikada neće dogoditi da nema što da obuče ili da je obukla nešto potpuno pogrešno jer će za odabir prave odevne kombinacije izdvojiti vreme. Urođeno joj je da zna kako se obući za svaku priliku i kako se pretstaviti u najboljem svetlu gde god bila.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Stil

Vaga obožava modu, ali neće je slepo slediti, već će poslednji modni stil prilagoditi sebi tako da joj odeća što bolje pristaje. Pa čak i kada se obuče kao i svi ostali ova kreativka imaće na sebi nešto zbog čega će se isticati iz mase, poput neobičnog prstena ili unikatne narukvice. Ne voli preterivati s modnim detaljima, a dobra torba ili cipele najviše će je usrećiti.

Žene Vage vole dugu kosu, ošišanu slojevito i prošaranu svetlim pramenovima. Šminka je lagana, prirodna i svetlucava, a u toaletnoj torbici neizostavan je sjaj za usne s voćnim ukusom. Vaga neće izaći iz kuće ako na sebi nema barem kap parfema jer je za mirisima jednostavno luda i voli mirisati lepo.

[adsenseyu1]

Stil kupovine

Vage kupuju pažljivo, vole fine stvari pa će radije kupiti skuplju i kvalitetniju torbu nego jeftinu i manje kvalitetnu. Kad idu u šoping obavezno će napraviti pauzu u kafiću kako bi razmislile kupiti određenu stvar ili ne. U svojoj omiljenoj prodavnici Vaga će se zbližiti s prodavcem i uvek ga pitati za savet.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Stilska ikona

Planeta Venera koji vlada Vagom obdarila je ovaj horoskopski znak izuzetnim osećajem za estetiku i nepogrešivim okom za lepo. Stoga ne čudi da su se na listi dvadeset najbolje odevenih žena svih vremena koju je sastavio časopis “Elle” našle tri slavne Vage, glumice Gvinet Paltrou, Marion Kotiljar i Bridžit Bardo.

Modni svet osvojile su svojim otmenim i ženstvenim stilom koji nikad ne izlazi iz mode. I pevačica Gven Stefani jedna je od stilskih ikona ovog znaka, a ono što kod nje posebno očarava je šminka i porculanski ten. Iako je pevačica rok benda, kod Gven nema ni traga nemarnoj rokerki. Njene rokerske odevne kombinacije pomno su složene što je u skladu s njenim znakom, a i u najžešćem izdanju i dalje zrači nežnošću.
Stilske ikone rođene u ovom zračnom znaku su i Monika Beluči, Kejt Vinselt, Ketrin Zita Džons…

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: janevolimrecimavecsrcem.com)

[adsenseyu2]