Ona se budi u luksuzu: Evo kako milijarder slavi 10 godina braka! (FOTO)

pogled

Foto: Twitter

Slavni par ovog vikenda proslavio je deset godina ljubavi, a o njihovoj dirljivoj proslavi svedoče fotografije koje su podelili njihovi gosti

Slavni par ovog vikenda proslavio je deset godina ljubavi, a o njihovoj dirljivoj proslavi svedoče fotografije koje su podelili njihovi gosti.

Naime, Sandra i Andrej Meljničenko proslavili su godišnjicu u Švajcarskoj u luksuznom zimovalištu svetskog džet-seta, Sant Moricu.

[adsenseyu1]

Okruženi masivnim Alpima od kojih zastaje dah i pogledom na fascinantna jezera, njihovi prijatelji imali su priliku da uživaju u savršenom vikendu.

O tome svedoče brojne fotografije koje su podelili njihovi gosti, među kojima su se našle i Nina Badrić kao i Eva Kavali, supruga slavnog dizajnera Roberta Kavalija.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Džastin Ošea, direktor prodaje u modnoj internet prodavnici My Theresa i njegova partnerka, modna urednica magazina Harper’s Bazar – a Veronika Hejlbruner uživali su u savršenom vikendu na čemu su se zahvalili svojim domaćinima.

[adsenseyu1]

“Hvala vam Aleksandra i Andreje na savršenom ljubavnom vikendu, i čestitam vam desetogodišnjicu braka”, napisao je Džastin podelivši delić neverovatne atmosfere koja je vladala među alpskim vencima.alpi

alpi

(story)