ONA JE NESTALA SA JAVNE SCENE, razbolela se, a onda je donela odluku koja joj je promenila život iz korena! (FOTO)

pevačica

Foto: Instagram/Ksenija Mijatović

Ona se okrenula novom načinu života.

Pevačica Ksenija Mijatović bila je zvezda devedesetih, napravila brojne hitove, a onda je nestala sa javne scene.

Odluka da se posveti duhovnom razvoju promenila joj je život iz korena.

– U mom svetu i životu ja sam jedini autoritet. Zato biram da radost ispuni moj život – napisala je pevačica na svom profilu i istakla da je ovo jedna od njenih najdražih afirmacija.

Posvetila se sebi i uvela meditaciju kao redovan vid relaksacije i upoznavanja same sebe. Ksenija se u potpunosti okrenula novom načinu života, pa uz pozitivan način razmišljanja i afirmacije živi punim plućima ispunjena ljubavlju i blagostanjem.

Ona je postala mentor koji kroz svoje radionice pomaže ljudima koji su psihički slabi da na najlakši način prevaziđu teške životne periode, da kroz ljubav prema sebi samima privuku još ljubavi i uživaju u životu svaki dan.

View this post on Instagram

Dragi moji, Ovo je poseban trenutak u mom životu, ne samo zbog broja koji vidite na torti ispred mene, već zato što su se u mom životu prethodnih godina dešavale velike promene koje nisu uvek bile prijatne, ali su svakako bile zanimljive. I baš zato što nije bilo uvek lako, a vi ste i tada bili uz mene, želim na ovaj dan, moj rođendan 🎂 i ja vama nešto da poklonim… . S obzirom da je u petak 3.novembra moje predavanje "Sa lakoćom do promene" u hotelu  Envoy u Beogradu, prvo troje koji se jave na moj mejl: [email protected] biće moji gosti na tom predavanju… . Vidimo se! . Voli vas i ljubi vaša Ksenija… ❤ . . . . . . #ksenijamijatovic #dobremisli #citat #jutro #inspiracija #motivacija #afirmacija #ljubav #birthday #giveaway #satisfaction #inspiration #selfconfidence #love #smile #happy #friday #sun #sunny #morning #mood #instadaily #instadiary #instamood #instagood #igdaily #quote #quoteoftheday #happiness #follow

A post shared by Ksenija Mijatovic (@mijatovicksenija) on

Da su godine koje si uza nje obeležile težak period života svedoči i slika koju je objavila na društvenoj mreži pored koje je napisala: “Dragi moji, ovo je poseban trenutak u mom životu, ne samo zbog broja koji vidite na torti ispred mene, već zato što su se u mom životu prethodnih godina dešavale velike promene koje nisu uvek bile prijatne, ali su svakako bile zanimljive.

ALFA ŽENKA: Žena Bik je najbolja, Vaga je najlepša, ali dama rođena u ovom znaku sve baca pod noge (ASTRO)

I baš zato što nije bilo uvek lako, a vi ste i tada bili uz mene, želim na ovaj dan, moj rođendan, i ja vama nešto da poklonim”.

(Dnevne.rs /Izvor: pink.rs)