ONA JE IMALA DEČKA, A GAGI JE IMAO PLAN: Ljubavna priča našeg poznatog glumačkog para

Branka Pujić

Foto: Printscreen/fejsbuk/Branka Pujić

Gagi Jovanović se u Braku Pujić zaljubio tokom snimanja horor filma “Sveto mesto”. Njihova ljubavna priča traje 27 od kojih su 26 u braku. Trenutak kada su se sreli promenio je sve.

Branka je tada bila jedna od najpoželjnijih glumica i žena, a Gagi, kao i ona, na početku karijere. Kada ju je ugledao rekao je: “Ona će biti moja žena“.

– Istina, prvi put kad sam je spazio znao sam da će biti moja. Morao sam malo da pričekam, ali vredelo je – rekao je Gagi u jednom intervjuu.

Sa druge strane, Branka nije baš imala takve prve utiske.

Bila je i ostala jedna od najlepših žena na ovim prostorima: Nestala je sa scene, a evo kako danas izgleda (FOTO)

– Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu. Sveto mesto nam je bio prvi zajednički projekt i tu je naša ljubav zaista krenula. Ali nešto se događalo i pre toga. Sećam se, kad me prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan! A meni je u početku s njim bilo jako lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano preraslo u ovo što imamo i danas. Najjače su mu oružje šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali i jako dobar čovek – ispričala je Branka pre nekoliko godina.

Kćerka Anđela Jovanović, kruna je njihove ljubavi i krenula je roditeljskim stopama. Završila je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i danas glumi u serijama “Vojna akademija“, “Moj rođak sa sela“ i u pozorištu.

glumac

Foto: Rojters

– Ona i supruga su moja najveća podrška, i više od toga. One su moj motiv za sve što radim. Anđela ima moj karakter u telu princeze. Hrabra je, iskrena, talentovana, ali nasledila je i te neke osobine koje se ni meni samom kod mene ne sviđaju. Svojeglava je, kao ja. Ona je tatina ćera. Branka i ona su više drugarice, a ja sam roditelj i jednoj i drugoj. Nedavno sam radio s Anđelom predstavu i ponašao sam se prema njoj kao prema svakom drugom kolegi. Mislim da sam se sa njom čak najmanje savetovao. Nas dvoje se razumemo bez mnogo reči – ispričao je Gagi Jovanović u jednom intervjuu.

(Dnevne.rs/izvor: Srbija Danas.com)