Ona je bila zvezda “Srećnih ljudi”, nestala, danas živi u Albaniji i evo čime se bavi! (VIDEO) (FOTO)

glumica

Printskrin: Youtube

Posle Tanje Bošković, glumica Zlata Numanagić se našla u ulozi Lole Golubović u popularnoj seriji “Srećni ljudi”

Posle Tanje Bošković, glumica Zlata Numanagić se našla u ulozi Lole Golubović u popularnoj seriji “Srećni ljudi”

Glumica Zlata Numanagić, koja je u seriji “Srećni ljudi” tumačila ulogu Lole Golubović, posle njene koleginice Tanje Bošković, danas živi potpuno drugačijim životom, i to u jednom gradu u Albaniji.

Zlata se posvetila totalno drugačijem životu i u albanskom gradiću Sarandi drži restoran, u kojem služi srpsku i mediteransku hranu.

Ideju za otvaranje restorana i smelost na ovakav korak glumica je dobila kada je sa prijateljicom Oliverom letovala u Albaniji.

Uživali smo u neverovatnim bojama mora, od tirkizne, sive do teget i crne, čarobnim zalascima sunca. Dopali su nam se lokali gde se jede sveža riba, oduševili su nas predusretljivi i gostoljubivi meštani.

Printskrin: Youtube

Kad je po povratku u Beograd Olivera predložila da baš u Sarandi ostvarimo mladalačke snove, jer ne znam čoveka koji nije poželeo da ima svoju kafanu, trebalo mi je tri sekunde da joj kažem da – ispričala je Zlata za magazin “Gloria”.

Restoran je sa radom počeo 27. maja, a osim Zlate i njene drugarice, u njemu je zaposleno i lokalno osoblje, a glavna kuvarica je Afrodita.

Meštani su dugo bili u čudu što su se dve Srpkinje usudile na ovaj poduhvat, a kada im je Zlata rekla da je glumica, nisu mogli da veruju.

Najčešće su me viđali u radnoj uniformi, bez šminke, kako brišem terasu i stolove, idem u nabavku. Kad su na Jutjubu videli snimke iz “Otpisanih” i “Srećnih ljudi”, nisu mogli da veruju.Zagledali su me, širili slike preko celog ekrana.

A kada je, krajem avgusta, u nedeljnom izdanju njihovih novina izašao intervju sa mnom, onda su stvarno pali u nesvest. Mislim da onoliku fotografiju naši nisu objavljivali ni kada sam bila na naslovnim stranama – rekla je Zlata.

Printskrin: Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Glumica ovih dana boravi u Beogradu, gde će se sve do proleća posvetiti glumi, a čeka je mnogo pozorišnih uloga i novih projekata.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)