Ona je bila je najlepša žena Jugoslavije, zavolela je OVOG FUDBALERA i GORKO ZAŽALILA jer joj je život postao pakao (FOTO)

devojka

Foto: Youtube

Muškarci su ludeli za njom, a krajem osamdesetih godina njena lepota ostavljala je sve bez daha. Dok su mnogi pokušavali da osvoje misicu Suzanu Žunić, ona je svoje srce već poklonila jednom muškarcu.

Naime, lepota nekada ume da bude i blagoslov, ali i prokletstvo. Ovo je na svojoj koži osetila nekadašnja prelepa Mis Jugoslavije – Suzana Žunić. Suzana je 1988. godine proglašena za tada najlepšu ženu u Jugoslaviji.

S ovom laskavom titulom bila su joj otvorena sva vrata. Međutim, njen život se nije odvijao baš onako kako je želela. Zaljubila se, a srce joj je ukrao hrvatski fudbaler Igor Štimac, koji je samo godinu dana pre nego što je Suzana proglašena za Mis Jugoslavije osvojio zlato sa reprezentacijom na Svetskom prvenstvu u Čileu.

TRAGEDIJA U BEOGRADU: Srpska manekenka i voditeljka izvršila samoubistvo (INFO)

Tiha patnja

Osvojivši ovu prestižnu lentu, ona je dospela u središte interesovanja javnosti, a time je svakako postala i tiha patnja mnogim muškarcima. Onaj koji je želeo po svaku cenu da je osvoji je perspektivni hrvatski fudbaler Igor Štimac.

Igor Štimac

Kako su oboje bili pozivani na najznačajnije prijeme u zemlji, kao ponos nacije, nije prošlo mnogo vremena pre nego što su se sreli i otpočeli romansu o kojoj se nadugo i naširoko pisalo u medijima

Prevare

Brak koji je usledio ubrzo zatim i trajao narednih 19 godina mnogima je delovao kao ideal sreće. Imali su sve: uspeh, lepotu, popularnost, poštovanje u društvu. Međutim, Žunićeva je iza te maske srećne žene krila duboko nezadovoljstvo jer su svi brujali o tome da nju suprug stalno vara. Pogotovo se znalo za njegovu romansu sa pevačicom Alkom Vuicom.

Rastanak

Sve ono što je tada isplivalo u javnost, bila je poslednja kap koja je prelila čašu, tako da je Suzana Žunić nakon dve decenije nepoštovanja od strane supruga i podsmeha od strane društva, odlučila da ga napusti.

Depresija

Kako piše sajt “Luftika”, Suzani Žunić trebalo je mnogo vremena da se oporavi od ovih udaraca, ali uspela je da se izbori s depresijom.

slikarstvo

Foto: Facebook

Nova ljubav

Posle razvoda od Štimca, Suzana se 2015. godine udala za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića, posle šest godina zabavljavanja. Suzana iz braka sa Štimcem ima sina Luku i ćerke Miju i Deu.

(Dnevne.rs /Izvor:  A.I. Blic)