On čovek titanske građe,130 kilograma teži i pola metra viši od svoje žene: Objavili su fotku zbog koje se INTERNET TRESE OD SMEHA (FOTO)

tor

FOTO: THORBJORNSSON / INSTAGRAM

Poznati islandski glumac Hafpor “Tor” Bjornson proslavio se širom sveta ulogom Gregora “Planine” Klegejna u hit seriji “Igra prestola”, a publici je zanimljiv i zbog činjenice da je oženio damu neuporedivo sitniju od njega.

Ovaj 30-godišnji Islanđanin je zaista čovek titanske građe – visok je 206 centimetara, a brojka na vagi pokazuje 181 kilogram.

Ljubav je pronašao u malenoj Kelsi koja je visoka svega 157 centimetara i teška 52 kilograma, a upoznali su se u jednom baru u kom je ona radila kao konobarica.

Bjronson je inače opčinjen svojom plavokosom, lepom suprugom, što dokazuje i brojne zajedničke fotografije, a poslednja u nizu izazvala je pravu histeriju na društvenim mrežama.

On je objavio kako uživa sa Kelsi u zimskoj idili dok ispijaju toplu čokoladu, ali jedan urnebesno zanimljiv detalj svima je zapao za oko.

Naime, pogledajte koliko sićušno izgleda šolja u Hafporovoj šaci, a upravo ta činjenica naterala je ljude da ostave gomilu šaljivih komentara.

“POLA SRBIJE ME PLJUVALO, A U KUVAJTU ME GLEDAJU KAO BOGA” Marko je TRČAO od Niša do Atine za BOLESNU DEVOJČICU, a sad IMA PORUKU

“Ovo izgleda kao da si uzeo šoljicu iz kuće za lutke”, “Mislio sam da je to neka minijaturna šolja, dok nisam vidio šolju ruci tvoje žene”, ”

Zbog ove šolje sam plakala od smeha”, “U tvojim rukama ova šolja deluje kao čašica za rakiju”, bili su samo neki od komentara.

(Dnevne.rs /Izvor: S.P., zena.blic.rs)