Ognjen Vranješ kupio Cecinu ogrlicu od 3.000 EVRA, a evo kome je namenjena!

Vranješ

Foto: printscreen/instagram

Ognjen Vranješ pokazao je humanost na delu.

Fudbaler Anderlehta, koji je poslednjih tri meseca u žiži javnosti zbog afere sa Jelenom Karleušom, kupio je ogrlicu od njene ljute protivnice Cece Ražnatović, i to za 3.000 evra.

NASTAVNICI ĆUTALI, DECA SU VIKALA! Skot pokazao đacima mapu Srbije bez KiM, a od njihove reakcije mu još ZUJE UŠI

Naime, najveća balkanska zvezda je početkom aprila učestvovala u humanitarnoj akciji tako što je na Instagramu objavila video u kojem je pozvala pratioce da pomognu u prikupljanju novčanih sredstava za mladića Nikolu Rabrenovića, kome je potreban novac za operaciju u Rusiji. Ona je dala svoj nakit, nakon čega je krenula licitacija.

Foto: printscreen

Prema rečima sagovornika, čije je ime i prezime poznato redakciji, Vranješ se pod lažnim imenom uključio u akciju i u startu ponudio najviše od svih do tada – 2.000 evra, ali je na račun mladića uplatio dodatnih 1.000 evra.

“Ognjen je mnogo dobar prijatelj mog druga, koji mi je u poverenju rekao da su obojica učestvovala u licitaciji za Cecinu ogrlicu, ali da je Vranješ ponudio najviše od svih. ”

“Fudbaler je želeo da pomogne, ali ne i da se o tome priča ili piše, zato je i svoju ponudu izneo sa lažnog profila. On Cecu izuzetno ceni i poštuje i bio je siguran da će novac otići u prave ruke, a ja sam smatrao da je to trebalo da se zna”, tvrdi naš izvor.

OD NJE JE NASLEDILA LEPOTU: MAMA PEVAČICE NATAŠE BEKVALAC JE ISTO PLAVUŠA I ODUŠEVIĆE VAS KAKO IZGLEDA! (FOTO)

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Ražnatovićkom kako bismo proverili da li je upućena u to ko je dao novac za njen nakit, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Međutim, na Instagramu se zahvalila svima koji su pokazali svoju humanu stranu.

“Želela bih da se zahvalim svima koji su učestvovali u akciji da se Nikoli pomogne. Hvala svim ljudima koji su poslali bar po SMS, a posebno izdvajam osobu koja je želela da bude anonimna kada je u pitanju ova licitacija. Ogrlica je prodata za 3.000 evra, svaka čast i hvala puno. Takođe se zahvaljujem mom kolegi Slobodanu Radanoviću, koji je takođe učestvovao u akciji i dao 1.500 evra za minđuše. Biće uvek takvih, a ja sam raspoložena da pomognem”, istakla je folk zvezda.

ZABORAVIO JE NOVČANIK NA KLUPI U PARKU: Kad se vratio po njega SAČEKALA ga je PORUKA koja mu je promenila život!

Sportista ni ovoga puta nije odgovarao na naše poruke i pozive.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)