OGNJEN VRANJEŠ: Duško Tošić je znao za moju i Jeleninu vezu, a sad sam DONEO najvažniju odluku…

Vranješ

Foto: EPA, Printscreen

Strasti koje su se uzburkale nakon što se saznalo za vezu Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše koju su imali iza leđa Duška Tošića, još se ne stišavaju.

Iak je dugo ćutao o svemu i samo se jednom oglasio na Instagramu, pa isti post odmah i obrisao, Ognjen Vranješ odlučio je da progovori i stavi tačku na dalje spekulacije.

Naime, Ognjen je izjavio da je Duško Tošić znao za njegovu i Jeleninu vezu.

– Nikada nisam bio fan i niko nikada nije mogao, niti će moći tako da me predstavi. Duško je znao za moju i Jeleninu vezu, a ja ne želim više da budem deo ove pripče. Dosta mi je svega – rekao je Ognjen.

DA LI JE KARIJERA JK U SRBIJI ZAVRŠENA? Duško Tošić postavio USLOV Jeleni Karleuši

Jelena Karleuša bi, kako je Blic već pisao, danas trebalo da se vrati u Beograd, kako bi sa ekipom snimila emisiju “Zvezde Granda” koja je već prošle nedelje zbog nje pomerena.

Podsetimo, skandal čiji glavni akteri su Jelena Karleuša, Duško Tošić i Ognjen Vranješ počeo je za Božić kada je Duško oduzeo Jeleni telefon u kom je pronašao dopisivanja sa Vranješom. Nakon toga usledila je javna svađa Karleuše i Vranješa, iznošenje nagih fotografija i detalja afere, a javnost se svakog dana šokira novim informacijama.

PEVAČICA JELENA KARLEUŠA JE JUČE POSTAVILA OVU SLIKU: A Ognjen Vranješ je danas ovako PROVOCIRA (FOTO)

U nedelju je objavljen i video koji je nastao u momentima kada je Jelena saznala da su u javnost isplivale informacije o njenoj aferi.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: VIP)