ODUŠEVIO CEO AVION: Zvezdin trener poklonio uplakanoj stjuardesi parfem od 500 evra! (FOTO)

grof

Foto: Marko Todorović , Telegraf

Gest Miodraga Božovića, kada je na povratku Zvezde iz Bugarske poklonio parfem stjuardesi na njenom poslednjem letu u karijeri, oduševio je ceo avion, a uspeli smo i da saznamo koji parfem je u pitanju

Gest Miodraga Grofa Božovića kada je pri povratku Crvene zvezde iz Bugarske, čarter letom iz Varne poklonio uplakanoj stjuardesi Tatjani Aksentijević parfem povodom njenog poslednjeg leta u 30 godina dugoj karijeri, oduševio je ceo avion.

Oduševio je i samu Tanju, koja je bila ispunjena emocijama posle govora kapetana Steve Ignjatovića i nije mogla da sakrije suze, a poklon je uspeo pored suza da izmami i osmeh kod šarmantne gospođe Aksentijević.

Uspeli smo da saznamo i koji parfem je Miodrag Božović poklonio sjtuardesi. Prišli smo njoj i kapetanu prilikom iskrcavanja, kada smo i fotografisali Grofov poklon.

[adsenseyu1]

Trener Crvene zvezde je u ime kluba poklonio Tatjani parfem kada je čuo da joj je ovo poslednji let u karijeri dugoj 30 godina. Ona je isto toliko član moje posade, pa i meni nije lako pala ova odluka – rekao nam je pilot Steva Ignjatović posle sletanja u Beograd.

Tatjana nije ni znala koji parfem je dobila na poklon, nije ni gledala od silnih emocija, ali nam je omogućila da se sami uverimo i fotografišemo ga.

U pitanju je parfem kompanije Xerjoff – Lua iz kolekcije Shooting Stars od 100 mililitara. Grof Božović ga je kupio u fri šopu aerodroma u Varni.

[adsenseyu1]

Kada je pre poletanja za Bugarsku na Aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, na molbu osoblja da isprazni sve iz džepova, u rekao da su džepovi ionako prazni, očigledno je bilo da se šalio.

Parfem koji je poklonio Tatjani je veoma skup i košta čak 500 evra, što je za parfeme izuzetno visoka cena.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

O PARFEMU XERJOFF LUA

Lua parfem iz kolekcije Shooting Stars je veličanstven cvetno – gurmanski i voćni spoj mediteranske romantike. Bergamot, Bugarske ruže i iris iz Firence rafinisani su začinskom notom ružičastog bibera i vanile. Lua je luksuzni izraz elegancije za bezvremensko ekskluzivno iskustvo– piše u opisu parfema na najpopularnijem sajtu za parfeme Fragnatica.com, gde ima izuzetno visoke ocene i pozitivne komentare od strane korisnika i čitalaca sajta.

Note parfema: bergamot, pomorandža, limun, dinja, ruža, iris, ružičasti biber, ljiljan, kedar, vanila i mošus.

Dostupan je kao EDP od 50 i 100 ml, a kreirao ga je Žak Flori.

Foto: Telegraf

Parfem Lua koji je Grof poklonio stjuardesi je takozvani ”niche” parfem. Oni su jedinstveni i specifični po mnogo toga u odnosu na parfeme masovne proizvodnje. Suprotno od masovno proizvedenih dizajnerskih i selebriti parfema, ”niche” parfemi su inspirisani emocijom i prave se ručno, od retkih sastojaka i konstituišu na atipičan način. Upravo tu se krije njihova snaga – u toj individualnosti i ekspresionizmu.

Oni nisu samo miris, već kompletan doživljaj – inspiracija. Pri izradi ”niche” parfema vodi se računa o najmanjoj sitnici – pažljivo odabranim sastojcima, načinu na koji se oni gaje i kasnije obrađuju, bočici u kojoj se čuva tečnost, dizajniranom pakovanju, i na kraju o emociji koju taj parfem treba da probudi.

Jedina mana im je cena. Al’ kad je Grof bio cicija?

(Telegraf.rs)