ODMOR NA MALDIVIMA: Zavrteće vam se u glavi od SUME koju je Brena potrošila na letovanje za celu porodicu

Brena

Foto: Telegraf

Lepa Brena je supruga Bobu Živojinovića, sinove Stefana i Viktora, kao i pastorka Filipa sa devojkom Aleksandrom Prijović odvela u Tajland i na Maldive.

Iako su Brena i Boba 26 godina braka proslavili 7. decembra, oni su za porodicu priredili iznenađenje u vidu putovanja na kojem se trenutno nalaze, a koje košta čitavo bogatstvo. Naime, kako je pevačica htela da svi hoteli budu na samoj plaži, to je podiglo cenu njihovog boravka tamo, pa su samo avionske karte i smeštaj platili oko 50.000 evra.

Iako za taj novac može da se kupi stan ili dobar auto, bračni par Živojinović je odlučio da uživa sa porodicom u luksuzu.

– Brena obožava putovanja i kada su ona u pitanju ne žali ni dinara. Ovog puta je baš odrešila kesu i angažovala agenta kojem je rekla da želi aranžaman za šest osoba i da po deset dana provedu, prvo u Tajlandu, a zatim na Maldivima. Iako je, što se tiče cene, sa avionskim kartama dobro prošla, veliku količinu novca je dala za luksuzni smeštaj na obe destinacije. Hotel na Puketu, koji je tik uz more, za njih šestoro staje oko 22.000 evra.

GODINAMA JE ČUVALA USPOMENU NA OCA: Arkanova ćerka izazvala je ogromno interesovanje u Srbiji (FOTO)

-Vesela porodica tu je provela deset dana, nakon čega se premestila na Maldive gde ih je spavanje u mini-vilama postavljenim iznad vode koštalo nešto više od 25.000 evra. Te kolibe napravljene su od bambusa i luksuzno opremljene, do njih se dolazi čamcem. Brena je rezervisala tri takve, za nju i Bobu, Filipa i Aleksandru, dok su Stefan i Viktor u posebnoj – otkriva naš izvor blizak bračnom paru Živojinović, i dodaje:

– Svaka vila ima balkon sa kojeg se pruža pogled na okean, dok u okviru sobe postoji i kada, kao i sto za masažu. Brena je vodila računa da za svakog od njih bude ponešto i da se svi zabavljaju. Večeri su uglavnom rezervisane na zajedničko obedovanje, dok se na plaži tek ponekad sretnu, zavisi od plana koji su napravili svako za sebe.

Oni su trenutno na Maldivima, odakle će se za nekoliko dana vratiti za Beograd gde ih očekuju brojne poslovne obaveze.

Uživaju za sve pare: Iznajmili čamac

Brena i Boba su odlučili da upoznaju kulturu Maldiva, pa su iznajmili čamac kojim plove, dok su njihovi naslednici više orijenisani na provod i isprobavanje kulinarskih specijaliteta.

Foto: Instagram

Viktor i Stefan su se bolje provodili u Tajlandu, jer je bio više žurki i klubova.

I KAMEN BI ZAPLAKAO OD STATUSA OLIVEROVE SUPRUGE: Pucali su u moje srce, moju ljubav, radost… Pucali su u Bogdanovog tatu

(Dnevne.rs/Izvor: B.R.,Blic.rs)