ODLUKA KOJA ĆE VAS IZNENADITI: Šta se krije iza pomirenja Ane Sević i Darka Lazića?

Darko

Foto: Printscreen/instagram/Darko Lazić

Pevačica Ana Sević rešila je da sa bivšim suprugom Darkom Lazićem ostane u dobrim odnosima kako bi od njega dobila luksuzni automobil “škodu superb”.

Naime, Darko je pre tri meseca u Šapcu slupao Anin automobil, a mesec dana nakon toga i “škodu superb”, koju je pazario od policijskog generala Dragiše Simića.

Luksuzni automobil, koji je Lazić platio 35.000 evra, trenutno je u servisu, a kada bude popravljen, pevač planira da ga pokloni bivšoj supruzi. Upravo zbog toga, Ana je rešila da zakopa ratne sekire sa Lazićem, te se nedavno na snimanju jedne emisije pojavila sa bivšem suprugom i ćerkom.

“Darko je pre tri meseca u Šapcu potpuno uništio Anin automobil kada se zakucao u semafor i srušio ga, a usput je uspeo da obori i dva znaka. Njemu, srećom, nije bilo ništa, izašao je iz tog udesa neozleđen, ali je šteta na Aninom automobilu bila totalna. Nezgoda se dogodila neposredno pre nego što je snimak na kojem se navodno vidi kako Darko šmrče beli prah izašao u javnost, ali i pre nego što su objavili da se razvode”, kaže naš izvor na početku razgovora i objašnjava:

BEOGRAĐANKA BEZ DANA RADNOG STAŽA: “Imam 32 godine, REŠILA SAM DA SE NE ZAPOSLIM i to je NAJBOLJA ODLUKA koju sam donela!”

“Ubrzo nakon toga, pazario je luksuznu “škodu superb” od policijskog generala Dragiše Simića. Međutim, ni taj automobil nije vozio dugo, jer ga je krajem prošle godine slupao u Beču kad se vraćao sa jednog nastupa. Sada je taj automobil u servisu, a Darko će ga pokloniti bivšoj supruzi kao zamenu za njen, koji je uništio”, kaže naš izvor i objašnjava da prvobitni plan ipak nije bio takav.

“Mnogo stvari se desilo između njih otkako su potpisali papire za razvod. Njemu nije bilo lako jer je stavljen na stub srama zbog navodne afere “beli prah”, ali ni njoj, jer je prvi put nakon mnogo godina ostala bez finansijske sigurnosti koju joj je Darko pružao.”

“Vrlo brzo je shvatila da će morati dobro da se pomuči i sama zaradi novac kako bi nastavila da živi na visokoj nozi kako je navikla. Prvih mesec dana Darko joj nije finansijski pomagao, što je njoj izuzetno teško palo. Zbog toga je rešila da zakopa ratne sekire sa bivšim mužem i uspostavi normalan odnos sa njim”, kaže naš izvor i nastavlja:

“BILI SU SKLADAN PAR, DRŽALI SU SE ZA RUKE” Komšije užasnute sumnjom da je Zoran bacio Marjanu sa MOSTA U HLADNI DUNAV

“Njihovo javno “pomirenje” videli su svi na snimanju jedne emisije u “Grandu”. Poput prave porodice, bivši supružnici su došli u studio sa ćerkom i raspoloženo pozirali fotoreporterima, kao da između njih nikada nisu pale teške reči. ”

Nakon 10 godina srela je svog NESTALOG SUPRUGA: Osećaj u momentu koji nisam ni sanjala da će me OBUZETI!

“Veliku ulogu u njihovom pomirenju imalo je Darkovo obećanje da će Ani pokloniti “škodu”, a ona sada konstantno zove servis da proveri kada će njen automobil biti gotov”, kazao je naš izvor za kraj.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/izvor: Alo)